N-ai fi crezut. Ce meserii au părinții Vlăduței Lupău: ”Tradiție de familie!”

Publicat: 03/02/2020 | 12:08

Despre Vlăduța Lupău s-a vorbit foarte mult în ultima vreme, în mediul online, artista bucurându-se de aprecieri la nivel muzical, însă aflându-se și în centrul unui scandal… sentimental în care al doilea personaj al scenariului a fostvedete saxofonistul Armin Nicoară.

Trecând peste speculații și ipoteze care sunt lansate cu o viteză demnă de o cauză mai bună – fanii fiind, realmente, răsfățați din acest punct de vedere -, trebuie spus că Vlăduța Lupău provine dintr-o familie absolut normală. Tatăl său este inginer zootehnist, iar mama sa medic veterinar. Și artista a continuat ”tradiția familiei”, alegând Universitatea de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

”Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca”, a mărturisit vedeta.

Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău: ”Pe drum și la școală”

În ultimii ani de facultate, artistei i-a fost destul de greu, fiind ”pe drumuri” și ”la școală”. Iar uneori, firește, a fost nevoită să lipsească de la cursuri.

”A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a mai declarat Vlăduța Lupău.