N-ai fi crezut că o vei vedea așa vreodată! Bianca Drăgușanu a renunțat la blond

Publicat: 03/05/2021 | 11:54

Bianca Drăgușanu este omul schimbărilor și și-a obișnuit fanii, de-a lungul timpului, cu tot felul de transformări. De această dată, însă, vedeta i-a lăsat pe toți fără grai cu apariția ei.

De Paște, Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii din mediul online cu o apariție inedită. Vedeta a renunțat la blond și s-a afișat cu părul șaten, în toată splendoarea, pe contul său de Instagram.

Dar nu este cazul să se alarmeze cei care o iubesc pe Bianca Drăgușanu blondă, căci vedeta a apelat la un mic truc pentru a arăta așa. Mai exact, Bianca Drăgușanu a purtat o perucă pentru a-și face câteva poze, așa cum și-a obișnuit deja fanii că procedează atunci când face câte o schimbare de imagine.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre contractul de imagine cu un studio de videochat

Contactată de CANCAN.RO, Bianca Drăgușanu a acceptat să ofere un interviu privind afirmațiile acide care s-au făcut la adresa ei, după ce a devenit imaginea unui studio de videochat din București. Fosta prezentatoare a subliniat că, de fapt, cârcotașii și-ar fi dorit să fie în locul ei, mai ales din punct de vedere financiar. În plus, celebra blondă a făcut o dezvăluire neașteptată despre averea pe care a reușit să o strângă până la vârsta de 39 de ani.

Fosta prezentatoare de la Kanal D îi vede “sub nivelul mării” pe cei care o judecă pentru noul proiect din viața sa. Ea ne-a mai mărturisit că a anticipat “scandalul” izbucnit în urma acestei decizii pe care a cântărit-o foarte bine.

“Câinii latră, ursul trece. Pentru mine nu e decât un alt contract de imagine mult peste tot ce am semnat până acum. Mă așteptam, lumea oricum mă judecă ???? N-am trăit niciodată după ce zice lumea, iar, de obicei, ăștia care au ceva de zis sunt sub nivelul… mării. Cei care comentează ar fi vrut să fie în locul meu, mai ales financiar”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Sursă foto: Instagram