Muzica nu este singurul domeniu care îi aduce bani lui Jador! Din ce reușește manelistul să câștige milioane în conturi

Publicat: 06/04/2020 | 08:36

Jador, fenomenul din generația tânără de maneliști nu-și câștigă banii doar din muzică! Artistul a pus pe picioare o afacere care merge strună, iar oamenii au reacționat pozitiv la inițiativa lui, lucru ce îi aduce în conturi sume frumușele!

Pe lângă faptul că este talentat, Jador demonstrează că este și un bun anteprenor, care știe să facă bani din orice. Manelistul din generația tânără care a rupt topurile în 2 cu orice melodie pe care a lansat-o s-a gândit la o modalitate inedită de a fi mai aproape de fanii lui, dar și pentru a mai beneficia de câștiguri financiare.

Așa se face că Jador și-a lansat propria linie de tricouri cu mesaje ce conțin titlul piesei sale și a lui Lino Golden, „Dau Moda”, sub diverse forme, dar și semnătura lui. Mai mult, Jador a lansat un tricou cu chipul său, pentru toți fanii și fanele care îl apreciază, iar articolele vestimentare se vând ca pâinea caldă!

Prețul unui astfel de tricou pornește de la 79 de lei și ajunge și la 99 lei, așa că putem spune că se vând la sume accesibile tuturor buzunarelor și pot fi purtate atât de bărbați, cât și de femei.

Ce spune Jador despre „meciul” cu Vulpița

Duduie lumea mondenă de când Vulpița s-a lansat în muzică. Deși a reușit să-l „detroneze” pe Jador în trendingul de pe Youtube, luându-i locul 1 pentru 2-3 zile, acum artistul a revenit în forță, atât cu piesa pe care a scos-o cu Lino Golden, cât și cu noua lui melodie, care se bucură de un succes asemănător. Jador a explicat, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, toate detaliile meciului cu Vulpița.

Contactat de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, celebrul manelist a explicat întreaga situație. Jador ne-a spus că, dincolo de toată gluma, o apreciază pe Vulpița pentru că știe că nu îi este deloc ușor să apară zi de zi la Acces Direct și, cu siguranță, nu i-a fost ușor nici să ia calea muzicii.

„Când am văzut că Vulpița este pe locul 1 și piesa mea nu mai e pe 1, nu mi-a venit să cred pentru că nu am înțeles de ce oamenii dau click pe ea. Pentru că fata nu are talent în domeniul muzical. Dar apreciez, pentru că, dincolo de tot ce este Vulpița, apreciez faptul că muncește, pentru că nu este ușor să stai acolo în platou și să faci ce zic unii oameni. Într-un fel, apreciez și munca ei, chiar dacă ea nu conștientizează multe lucruri. Eu știu că, de fapt, și ea muncește”, a declarat Jador, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.