Musculosul de la “Burlăcița”, acuzat că ar fi agresat mai multe fete de oraș

Publicat: 10/06/2020 | 23:25

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare legate de mega-scandalul de proxenetism în care este implicată vedeta de la Antenă. Dosarul de trafic de persoane care îl are în prim-plan pe musculosul de la “Burlăcița” merge înainte, numai că, între timp, acesta a primit o condamnare.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare și de ultimă oră legate de problemele cu legea pe care le are vedeta Antenelor Suhaib Meshah.

Potrivit unor surse D.A.S categoria A, dosarul de trafic de persoane în care acesta este vizat merge mai departe. Magistrații au constatat legalitatea rechizitoriului și au dispus trimiterea în judecată a musculosului de la ”Burlăcița”. Din câte se pare, Suhaib Meshah ar fi maltratat mai multe fete de oraș. Printre victimele vedetei de la Antenă se numără și fosta iubită a lui Dani Mocanu, Bianca. Blondina, alături de alte șapte fete, s-a constituit parte civilă în mega-procesul ce-l are în prim-plan musculosul de la ”Burlăcița”. (NU RATA: UNDE L-AM GĂSIT PE MUSCULOSUL DE LA “BURLĂCIȚA” DUPĂ CE JUDECĂTORII I-AU DAT SENTINȚA)

„Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul…”

”Soluția pe scurt: Respinge excepţia necompetenţei teritoriale a Tribunalului Braşov. În temeiul art. 346 alin. (2) Cod Procedură Penală constată legalitatea Rechizitoriul nr. 9/D/P/2019 din data de 02.08.2019 întocmit de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov prin care s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului: MESHAH SUHAIB ABDEL NASER pentru infracţiunea de trafic de persoane prevăzută de art. 210 alin.1 lit.a din Codul penal cu aplicarea art.35 alin.1 cod penal (9 acte materiale)

Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul de mai sus, pentru infracţiunea menţionată. Respinge, cererile, excepţiile formulate de inculpat. La rămânerea definitivă a prezentelor dispoziţii, se va stabili termen de judecată. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu”, se arată în decizia magistraților.

Suhaib Meshah, acuzat că ar fi agresat mai multe fete de oraș

Între timp, a primit și o condamnare

Dosarul de trafic de persoane pare să nu fie singura problemă de natură judiciară cu care se confruntă musculosul de la ”Burlăcița”. Conform unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, acesta s-a ales cu o condamnare pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 din București l-au condamnat pe Suhaib Meshah la plata unei amenzi de 3.000 de lei, la care s-a adăugat și suma de 500 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Mai mult decât atât, vedeta Antenelor a fost atenționată de judecători că sentința se poate transforma în închisoare dacă se constată neplata cu rea-credință. (VEZI ȘI: MUSCULOSUL DE LA ”BURLĂCIȚA” ȘI-A RĂPUS IUBITA FOTOMODEL! AVEM DETALIILE UNEI SUPER-TELENOVELE)

”În baza art. 336 alin.2 C.p., art. 61 alin. 1, 2, 3 C.p. rap. la art. 61 alin. 4 lit. c) C.p. şi cu aplicarea art. 396 alin.10 C.p.p. condamnă pe inculpatul Meshah Suhaib Abdel Naser (…) la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 3.000 lei (stabilită prin sistemul zilelor – amendă, corespunzătoare unui număr de 150 zile – amendă, înmulţite cu suma de 20 lei, aferentă unei zile – amendă) pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi a altor substanţe.

În baza art. 63 C.p. atrage atenţia inculpatului că, în situaţia sustragerii cu rea-credinţă de la plata amenzii penale, instanţa poate înlocui pedeapsa amenzii penale cu pedeapsa închisorii. În baza art. 274 alin. 1 C.p.p. obligă pe inculpat să plătească statului suma de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare pentru inculpat şi procuror. Pronunţată în şedinţă publică azi, 21.05.2020”, se arată în decizia judecătorilor.

Suhaib Meshah a fost condamnat într-un alt dosar

Suhaib Meshah, acuzat de trafic de persoane!

Potrivit unor surse judiciare, în luna mai a anului trecut, Suhaib ar fi recrutat o tânără de 20 de ani pe care ar fi obligat-o să practice prostituția. În perioada ianuarie-martie 2019, fostul concurrent de la ”Burlăcița” i-ar fi facilitat tinerei transportul și cazarea succesiv în Spania, Suedia și Franța, acolo unde ar fi constrâns-o prin amenințări și acte violente să practice prostituția în folosul său. Conform surselor citate, iordanianul ar fi câștigat aproximativ 6.000 de euro de pe urma exploatării sexuale a tinerei.

Totul ar fi ieșit la iveală în 8 aprilie 2019, când – după ce ar fi fost agresată fizic și amenințată cu un cuțit de către Suhaib – tânăra de 20 de ani a reușit să fugă din apartamentul în care ar fi fost sechestrată. La scurt timp după fuga tinerei, polițiștii de la crimă organizată au descins în locuința din Ilfov a fostului concurent de la ”Burlăcița”, iar tânărul a fost dus la audieri la sediul DIICOT Brașov.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)