Musculosul Dănuț a „fericit-o” pe Andreea Antonescu în Săptămâna Mare

Publicat: 29/04/2021 | 23:57

Musculosul Dănuț a “fericit-o” pe Andreea Antonescu, în Săptămâna Mare. Sexoasa artistă a ieșit toată un zâmbet după o ședință intimă, de masaj, cu bețe de bambus, la un salon de profil din zona Floreasca, frecventat de multe vedete autohtone. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile grăitoare.

Andreea Antonescu a părăsit “Survivor România” și a revenit la București, după o competiție care a solicitat-o din toate punctele de vedere. În prezent, “Faimoasa” este în perioada de refacere și s-a lăsat total pe mâinile unui “colos” care oferă ședințe de masaj unice.

Vorbim de Dănuț Bujor, care, de un deceniu, deține o clinică într-o zonă selectă a Capitalei, oferind servicii de masaj concentrat pe remodelare corporală, relaxare, recuperare, detensionare fizică şi psihică şi îmbunătăţire a calităţii vieţii. El este, practic, cel responsabil cu recuperarea totală a Andreei Antonescu, după perioada petrecută în Republica Dominicană.

Au plecat împreună de la clinică

Zilele trecute, CANCAN.RO i-a întâlnit pe musculosul Dănuț și pe artistă în timp ce părăseau clinica aflată în zona Floreasca. Acolo, sexoasa a fost masată cu bețe de bambus de proprietar, iar ședința de aproximativ o oră a fost, clar, un succes. Spunem asta pentru că pe Andreea Antonescu o trădează zâmbetul pe care îl afișa la plecare.

Ocazional, fosta concurentă de la “Survivor România” și-a verificat și telefonul, dar nu l-a neglijat, sub nicio formă, pe cel care i-a repus sângele în mișcare și care este responsabil să o aducă la o formă fizică și la o siluetă de invidiat. Până s-au despărțit, Andreea Antonescu și Dan Bujor au discutat amical și au programat, probabil, o nouă ședință de masaj cu bețe de bambus.

Inclusiv musculosul Dănuț a părut relaxat după ce a “fericit-o” pe sexoasă, chiar în Săptămâna Mare.

Andreea Antonescu și musculosul Dănuț, după ședința de masaj cu bețe de bambus

Ce reprezintă masajul cu bețe de bambus

Masajul cu bețe de bambus efectuat de Dan Bujor ar fi singular nu doar în România, ci și în lume. Potrivit site-ului oficial al clinicii pe care o deține, este cea mai performantă terapie de remodelare corporală non-invazivă existentă în prezent.

Înainte de începerea masajului, pe întreg corpul se aplică ulei natural de cocos, atât pentru a facilita mişcările de rulare/rotire a beţelor de bambus, cât şi pentru a favoriza procesul de detoxifiere.

Beţele de bambus reprezintă cele mai indicate instrumente pentru dislocarea celulelor adipoase şi pentru reducerea stratului de grăsime. Cu ajutorul lor, terapeuţii pot pătrunde mai adânc în ţesutul adipos, diminuându-i volumul şi reconturând astfel silueta în timp record.

Dan Bujor, un profesionist în masajul cu bețe de bambus

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.