Părăsit la dublu de ”Bianca” (atât Drăgușanu, cât și Iordache), musculosul Alex Bodi a luat un prânz intim cu Nilă!

Publicat: 18/06/2021 | 23:58

CANCAN.RO vă prezintă fotografii epocale cu “fostul” ex-prezentatoarei de la Kanal D. Părăsit la dublu de ”Bianca” (atât Drăgușanu, cât și Iordache), Alex Bodi s-a anturat cu ex-ul Danielei Crudu! Musculosul a luat un prânz intim cu Nilă, iar noi avem imaginile exclusive.

Prânz cu Nilă! Cu asta s-a ales, într-un final, Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu i-a dat cu flit și nu a revenit la sentimente mai bune față de el, deși musculosul s-a târât în genunchi pentru a o recuceri. Și după ce a crezut, apoi, că Bianca Iordache îi va umple golul din suflet. Pa i-a spus și ea, așa că, la un pahar, Alex i s-a confesat lui Mihai Costea, fostul iubit al Danielei Crudu. Lumânări n-au fost pe masă, deși întâlnirea intimă ar fi cerut-o poate.

Alex Bodi și Mihai Costea, poreclit Nilă, au luat un prânz intim la restaurantul Mandaloun

Alex Bodi și Nilă, prânz de consolare

Precum la ruletă a pierdut Alex Bodi ultimele iubiri din viața lui! Scurt. Două la număr, Bianca Drăgușanu și Bianca Iordache! Ciudată viața pentru musculosul care epata alături de Bianca lui (prima), apoi se alinta în brațele altei Bianca (a doua)! Părăsit la dublu a fost bietul om plin de tatuaje, așa că a simțit, probabil, nevoia ”spovedaniei”. La Mandaloun și-ar fi spus că se va regăsi, acolo unde s-a retras alături de ”fratele” lui Mihai Costea, poreclit Nilă.

(CITEȘTE ȘI: REACȚIILE LUI ALEX BODI DUPĂ CE BIANCA DRĂGUȘANU A FĂCUT ASTĂZI DECLARAȚII FULMINANTE LA ADRESA LUI)

La un prânz intim s-a întins Bodi lângă Nilă, generând chiar glume printre apropiați: ”Dacă nu i-ai cunoaște, ai putea crede că… le stă bine împreună, formează un cuplu interesant”. În epocalele fotografii, Alex Bodi pare abătut în timp ce îi mai șoptește, din când în când, lui Nilă despre ”suferința” lui. Sau poate îi creionează celui căruia îi va fi naș de botez al băiețelului un nou atac asupra unei „prăzi” de calibrul celor care l-au lăsat cu ochii în soare.

Povestea de dragoste dintre Alex Bodi și Bianca Iordache nu s-a dovedit veșnică. Cei doi au încetat să se mai afișeze împreună atât pe Instagram, cât, mai ales, în diversele “ieșiri” în lume, din ultima vreme. Alex Bodi nu a înregistrat vreun succes nici în desele tentative, relativ recente, de a o recuceri pe fosta soție, Bianca Drăgușanu. Ex-prezentatoarea de la Kanal D are, cu Gabi Bădălău, o relație care pare să se îndrepte vertiginos către altar, în ciuda oricărui “bruiaj” din partea lui Alex Bodi.

Alex Bodi și Mihai Costea au părăsit restaurantul

Bianca Drăgușanu și Bianca Iordache, iubirile pierdute ale lui Alex Bodi

Bianca Iordache părea să aibă gânduri serioase cu Alex Bodi. Îl plăcea, se gândea la un viitor alături de el. De altfel, o spunea, în direct, la Showbiz Report: ”Noi ne știm de mult timp, suntem prieteni. Vom trăi și vom vedea. Este un bărbat frumos, prezentabil, cu care poți să ieși pe stradă și să te simți o femeie mândră. Amândoi, cu mușchi, cu tatuaje. Nu trebuie să facă nimic, să se dea peste cap. Cum am spus, noi ne cunoaștem și lăsăm lucrurile să meargă de la sine. Dacă noi ieșim în ultimele zile cam tot timpul împreună, tu ce zici? Ei uite că eu nu vreau flori, nu vreau nimic, doar să fie el!”. Doar că relația s-a „tăiat” chiar din fașă.

Cât despre prima Biancă? Cu scântei a fost ultima întâlnire! Atunci când fosta prezentatoare de la Kanal D abia a scăpat din ghearele musculosului, care a venit peste ea la salonul de unghii unde diva avea programare. Circ a ieșit acolo, cu Alex Bodi în rolul bărbatului rănit în orgoliu, refuzat de femeia pe care o și vedea în rochie de mireasă, alături de el.

(NU RATA: A ÎNCERCAT SAU NU SĂ-ȘI IA VIAȚA ALEX BODI DIN CAUZA BIANCĂI DRĂGUȘANU?)

Bodi a scăpat-o, puțintel, din priviri, iar Bianca s-a refugiat în mașină. Credea că a reușit să „evadeze”, dar fostul ei iubit s-a prins cu mâinile de portieră. Și i-a cerut, cât l-au ținut plămânii, să deschidă măcar geamul. Doar că Bianca nu s-a lăsat pradă insistențelor și a călcat accelerația. Aproape în genunchi a ajuns Alex Bodi, cu degetele înfipte în portieră și târât pe asfalt, disperat, după ”doamna” lui pierdută (Vezi AICI imaginile cu circul din stradă).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.