Musculoscul de la ”Puterea dragostei” a recunoscut relația cu fosta doamnă Daminuță: ”E adevărat că ne iubim!”

Publicat: 10/01/2020 | 23:06

În urmă cu câteva zile, vă dezvăluiam, în premieră, AICI, că una dintre dintre cele mai senzuale prezențe din showbiz a dat „marea lovitură” în plan sentimental. Iasmina Halas și Philip Albu formează cel mai nou cuplu de pe scena mondenă.  Sexy-concurentul de la ”Puterea dragostei” a vorbit în premieră despre relația pe care o are cu fosta doamnă Daminuță. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile lui savuroase. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT SECRETUL SEXY-CONCURENTULUI DE LA ”PUTEREA DRAGOSTEI”)

Sexy-fotomodela de pe malul Begăi a fost lovită de săgeata lui Cupidon. După aproximativ un an de când a divorțat de Cristian Daminuță, Iasmina Halas se pare că are, din nou, fluturi în stomac. Iasmina Halas simte din nou fiorul dragostei. Și asta pentru că  Philip Albu, tânărul care s-a făcut remarcat recent în show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, a reușit să o prindă în mrejele iubirii. (NU RATA: S-A REUNIT BRIGADA TULUM! MILIARDARUL ”NEGRILĂ” S-A ÎNTORS LA LOCUL FAPTEI CU SUPER-FRUMUSEȚILE DIN ROMÂNIA)

„Îmi doresc să o fac cea mai fericită femeie”

Tânărul a vorbit, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România, despre relația pe care o are cu bomba sexy a Timișoarei. 

”E adevărat că ne iubim mult! Îmi doresc cât mai repede să fim unul lângă celălalt și să arătăm tuturor adevărata iubire. Îmi doresc să o fac cea mai fericită femeie, cum nu a mai fost până acum. Ne potrivim din toate punctele de vedere. Sunt sigur că ea vede în mine tot ce e mai bun și ce și-a dorit de la un bărbat până acum”, a mărturisit Philip Albu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Philip Albu, mărturisiri savuroase despre noua lui iubită

Super-cadouri de sărbători!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, chiar dacă se află departe de România – emisiunea în care tânărul musculos este angrenat se filmează în Turcia – Philip Albu nu ar fi neglijat-o de sărbători pe sexoasa de pe malul Begăi.  Sexy-concurentul de la Puterea Dragostei ar fi răsfățat-o pe aceasta cu câteva cadouri scumpe. Rămâne de văzut dacă povestea lor de dragoste o să continue și după ce tânărul termină proiectul TV, iar site-ul nr. 1 din România  promite să vă țină la curent. (NU RATA: FOSTA SOȚIE A FOTBALISTULUI DE NAȚIONALĂ ȘI-A SCOS GRĂSIMEA DIN OBRAJI)

Iasmina Halas s-a cuplat cu Philip Albu de la ”Puterea dragostei”

Cine este, de fapt, Philip

Philip Albu, în vârstă de 20 de ani, este fiul unui renumit afacerist din România, dar și nepotul unui ofițer cu state vechi în structura M.A.I. Tatăl tânărului care își caută marea iubire în show-ul de la Kanal D a pus bazele mai multor afaceri de succes în Spania. Unul dintre cele mai profitabile business-uri pe care tânărul o să le moștenească este un vestit restaurant din Peninsula Iberică. Astfel că, pe lângă calitățile fizice vizibile, Philip stă bine și la capitolul financiar.

Mai mult decât atât, puștiul este campion național de MMA. Philip Albu este un tânăr extrem de ambițios, iar ținta lui este să ajungă în circuitul mondial de K 1. Potrivit surselor noastre, după emisiunea de la Kanal D, tânărul se va antrena la celebra academie a lui Remy Bonjasky. (VEZI ȘI: JADOR DE LA PUTEREA DRAGOSTEI RISCĂ SĂ FIE ANCHETAT DE POLIȚIE DIN CAUZA UNEI AROGANȚE)

Iasmina Halas a depășit o perioadă de coșmar

Anul trecut, Iasmina Halas a avut parte de mai multe momente dificile. A divorțat de fostul star al formației din Ștefan cel Mare, a pierdut o sarcină, iar tot ce a urmat a condus-o pe calea depresiei, ba chiar a gândurilor suicidale. (CITEȘTE AICI: DE CE AU ”RUPT-O” DE FAPT ANDREEA ANTONESCU ȘI IUBI. DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE)

Nu mai am gânduri de sinucidere, sunt foarte bine. Am trecut peste cu credinţă în Dumnezeu, cu familia mea şi cu ciocolată. Am avut mai multe proiecte. Nu am iubit, dar aş vrea să am. Vreau să mă reîndrăgostesc. Singurul lucru pe care mi-l doresc de la un bărbat este să mă iubească”a mărturisit blondina, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV. (NU RATA: AVEM PICTORIALUL REALIZAT ÎN SECRET DE BOMBA SEXY A TIMIȘOAREI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)