Multimilionarul de la Loto s-a despărțit de mama fiului său și s-a cuplat cu o sexy-brunetă. Imagini în premieră cu noua cucerire și…

Publicat: 09/04/2020 | 00:27

În urmă cu aproximativ 13 ani, Cristian Constantin a devenit milionar peste noapte. Marele câștigător de la 6/49, care s-a transformat din polițist comunitar într-un prosper afacerist, pare să fie în mijlocul unei controverse sentimentale. Multimilionarul de la Loto s-a despărțit de mama fiului său și s-a cuplat cu o sexy-brunetă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații de ultimă oră.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații și imagini savuroase legate de noua cucerire a marelui câștigător de la 6/49. (NU RATA: A CÂȘTIGAT 10 MILIOANE € LA LOTO, DAR PARCHETUL L-A ACUZAT DE EVAZIUNE FISCALĂ! ACUM, O INSTANȚĂ DIN CĂLĂRAȘI A DECIS SĂ…)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, de ceva timp Cristian Constantin s-a despărțit de mama băiețelului său, Ionica, și s-a combinat cu o sexoasă brunetă. Nu este cert dacă tânăra Valentina ar fi provocat „divorțul” fostului polițist comunitar, dar acesta pare să fie extrem de fericit în noua relație. Din imaginile care au ajuns în atenția site-ului nr.1 din România se poate observa destul de clar că multimilionarul de la Loto este îndrăgostit până peste cap de noua cucerire. Și nu pare să regrete deloc faptul că s-a despărțit de femeia care i-a oferit primul moștenitor.

Cristian Constantin alături de noua lui iubită, Valentina

Sărut tandru cu…

În urmă cu aproximativ trei ani, Cristian Constantin a fost prins în ofsaid. Cu toate că la acea vreme era căsătorit, multimilionarul de la Loto s-a gândit că nu i-ar strica… o iubită! Fostul polițist comunitar și-ar fi „tradus” soția cu… Roxana, femeia cu care a fost suprins sărutându-se pasional, în miezul zilei. (DETALII, AICI)

Valentina, noua iubită a multimilionarului de la Loto

Acuzat de evaziune fiscală!

În urmă cu ceva timp, site-ul nr. 1 din România vă prezenta, în premieră, informații senzaționale despre bărbatul care a dat lovitura la 6 din 49 acum mai bine de un deceniu. Cristian Constantin a fost anchetat pentru evaziune fiscală. Din fericire pentru el, până la urmă, autoritățile au decis încetarea urmării penale. (VEZI ȘI: MILIONARUL DE LA LOTO SI-A TRAS ECHIPĂ DE FOTBAL)

„Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași. În baza art. 318 alin. (12) C. proc. pen. confirmă soluția de renunțare la urmărirea penală dispusă față de suspectul Constantin Cristian Gabriel prin Ordonanța nr. 1260/P/2017 din data de 21.02. 2018 de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași. În baza art. 274 alin. (1) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în decizia magistraților.

Multimilionarul de la Loto și actuala lui iubită

Și-a dat demisia de cum a aflat de marele premiu 

A doua zi după extragerea cu noroc, care i-a adus 10,5 milioane de euro Cristian Constantin a intrat în concediu, iar, ulterior, și-a înaintat demisia. Primul lucru pe care fostul polițist l-a făcut după ce a intrat în posesia marelui premiu a fost să-și cumpere o mașină nouă. (VEZI ȘI: „PRINȚESA INSTAGRAMULUI” REACȚIONEAZĂ DUPĂ CE A FOST ACUZATĂ CĂ IA BANI DIN DONAȚII. “EU FAC RECLAMĂ DIN FUNDUL PATULUI ȘI TU DE PE GRESIE. FIECARE CU…”)

Câștigătorul la loto şi-a cumpărat un Mercedes, un iaht şi a plătit aproape 100.000 de euro pe vacanţe, dar şi-a băgat banii şi în trei afaceri. Cristian Constantin este un om fericit, având în vedere că frumoasa lui soţie i-a dăruit un băieţel. În afară de cele menţionate mai sus, fostul poliţist comunitar şi-a luat şi o vilă în Parcul Dumbrava din Călăraşi.

Cu toate că a cheltuit mult, banii îi vin în continuare de la discoteca prevăzută cu teren de paintball şi bazin de înot pe care o deține. Constantin a mai investit într-o echipă de fotbal, dar şi în campania electorală a unui primar, ceea ce ulterior l-a ajutat să devină şi consilier local. Norocosul mai are şi o firmă de tractări şi alte servicii auto, care îi aduce venituri frumoase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)