Multimilionarul de la Loto, “pedepsit” de fosta soție după ce și-a oficializat relația cu „Megan Fox de Călărași”. Prima reacție a afaceristului a fost să…

Publicat: 19/04/2020 | 23:26

Tensiune maximă în familia fostului polițist comunitar care s-a transformat într-un prosper om de afaceri, după ce a nimerit cele ”șase norocoase” de la Loto. După ce s-a despărțit de mama copilului său pentru ”Megan Fox de Călărăși” și a fost „pedepsit” pentru asta, Cristian Constantin și-a căutat dreptatea în instanță. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA,  vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare. (CITEȘTE ȘI: THEODORA BECALI, PRIMELE IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDĂ. CÂND URMEAZĂ SĂ DEVINĂ MAMĂ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații inedite legate de mega-controversa din familia lui Cristian Constantin, fostul polițist comunitar care, în urmă cu aproximativ 13 ani, a câștigat marele premiu de la Loto. (VEZI ȘI: RALUKA A “SFIDAT” IZOLAREA CA SĂ REFACĂ TANDEMUL DE LA ASIA EXPRESS. A “UITAT” DE MASCĂ ȘI MĂNUȘI, DAR ȘI-A LUAT OCHELARI DE UN VERDE FOSFORESCENT ȘI…)

La scurt timp după ce s-a despărțit de mama băiețelului său, Ionica, și s-a combinat cu ”Megan Fox de Călărași”, afaceristul s-a trezit într-o situație uluitoare. Potrivit unor surse D.A.S., Ionica, mama băiețelului lui Cristian nu și-ar fi dorit ca fiul ei să petreacă timpul alături de noua iubită a milionarului. Din câte se pare, aceasta a refuzat să-l lase pe micuț la tată.

Așa se face că milionarul de la Loto și-a căutat dreptatea în instanță. Conform unor surse din mediul judiciar, Cristian Constantin a deschis un proces care are ca obiect exercitarea autorității părintești. (VEZI ȘI: CELE MAI FRUMOASE MESAJE CU CARE SĂ ÎI BUCURI PE CEI DRAGI DE PAȘTI)

Cristian Constantin alături de noua lui iubită, „Megan Fox de Călărași”

Sărut tandru cu…

În urmă cu aproximativ trei ani, Cristian Constantin a fost prins în ofsaid. Cu toate că la acea vreme era căsătorit, multimilionarul de la Loto s-ar fi gândit că nu i-ar strica… o iubită! Fostul polițist comunitar și-ar fi „tradus” soția cu… Roxana, femeia cu care a fost surprins sărutându-se pasional, în miezul zilei. (DETALII, AICI)

Fosta soție a lui Cristian Constantin

Acuzat de evaziune fiscală!

În urmă cu ceva timp, site-ul nr. 1 din România vă prezenta, în premieră, informații senzaționale despre bărbatul care a dat lovitura la 6 din 49 acum mai bine de un deceniu. Cristian Constantin a fost anchetat pentru evaziune fiscală. Din fericire pentru el, până la urmă, autoritățile au decis încetarea urmării penale. (VEZI ȘI: MILIONARUL DE LA LOTO SI-A TRAS ECHIPĂ DE FOTBAL)

„Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași. În baza art. 318 alin. (12) C. proc. pen. confirmă soluția de renunțare la urmărirea penală dispusă față de suspectul Constantin Cristian Gabriel prin Ordonanța nr. 1260/P/2017 din data de 21.02. 2018 de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași. În baza art. 274 alin. (1) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în decizia magistraților.

Și-a dat demisia de cum a aflat de marele premiu 

Milionarul de la Loto Cristian Constantin se sărută cu Roxana

A doua zi după extragerea cu noroc, care i-a adus 10,5 milioane de euro, Cristian Constantin a intrat în concediu, iar, ulterior, și-a înaintat demisia. Primul lucru pe care fostul polițist l-a făcut după ce a intrat în posesia marelui premiu a fost să-și cumpere o mașină nouă. (VEZI ȘI: „PRINȚESA INSTAGRAMULUI” REACȚIONEAZĂ DUPĂ CE A FOST ACUZATĂ CĂ IA BANI DIN DONAȚII. “EU FAC RECLAMĂ DIN FUNDUL PATULUI ȘI TU DE PE GRESIE. FIECARE CU…”)

Câștigătorul la loto şi-a cumpărat un Mercedes, un iaht şi a plătit aproape 100.000 de euro pe vacanţe, dar şi-a băgat banii şi în trei afaceri. Cristian Constantin este un om fericit, având în vedere că frumoasa lui soţie i-a dăruit un băieţel. În afară de cele menţionate mai sus, fostul poliţist comunitar şi-a luat şi o vilă în Parcul Dumbrava din Călăraşi.

Cu toate că a cheltuit mult, banii îi vin în continuare de la discoteca prevăzută cu teren de paintball şi bazin de înot pe care o deține. Constantin a mai investit într-o echipă de fotbal, dar şi în campania electorală a unui primar, ceea ce ulterior l-a ajutat să devină şi consilier local. Norocosul mai are şi o firmă de tractări şi alte servicii auto, care îi aduce venituri frumoase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)