Multimilionarul-cuțitar s-a iubit în secret cu Andreea Marin! Imaginile super-exclusive care dovedesc idila!

Publicat: 10/04/2020 | 23:11

Mega-dezvăluirea anului în România! În urmă cu mai bine de zece ani, multimilionarul-cuțitar s-a iubit în secret cu una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz, …nimeni alta decât ”Zâna Surprizelor” . CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate națională, imaginile care dovedesc idila celor doi. (CITEȘTE ȘI: PRIMA VEDETĂ DIN ROMÂNIA, DIAGNOSTICATĂ CU NOUL CORONAVIRUS. A FOST INTERNATĂ DEJA LA ”MATEI BALȘ”!)

Mihai Tufan, un afacerist foarte discret, cu o avere estimată la 70-80 de milioane de euro, a ajuns în atenția publicului după ce, în seara zilei de 9 aprilie, și-a înjunghiat asistenta, iar apoi s-a automutilat.  După această faptă oribilă, un amănunt extrem de important a ieșit la iveală. În urmă cu mai bine de 10 ani, multimilionarul-cuțitar s-a iubit în secret cu una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Mai exact, în perioada 2003-2004, pe vremea când ”Zâna Surprizelor” era liberă din punct de vedere sentimental, Mihai Tufan și Andreea Marin au trăit o frumoasă poveste, departe de ochii curioșilor. (NU RATA: ANDREEA MARIN A FOST CRITICATĂ DUR! VEDETA ESTE ACUZATĂ CĂ ESTE MAI BINE ECHIPATĂ DECÂT MEDICII, ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI)

Imaginile super-exclusive care dovedesc idila!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale) a găsit în arhivă imaginile super-exclusive care atestă idila celor doi. Fotografiile, pe care le prezentăm, în exclusivitate – VEZI GALERIA FOTO – au fost realizate pe data de 9 mai 2004.(NU RATA: ILIE NĂSTASE PLANIFICĂ NUNTA ANULUI ÎN IZOLARE: “NE PREGĂTIM, MERGEM MAI DEPARTE! SĂ SCĂPĂM ȘI APOI…”)

În urmă cu mai bine de 10 ani, multimilionarul-cuțitar s-a iubit în secret cu Andreea Marin!

Mihai Tufan, multimilionarul-cuțitar, și Andreea Marin au fost surprinși, la acea vreme, împreună, în Capitală. După cum se poate observa și în imagini, atât ”Zâna Surprizelor”, cât și afaceristul dădeau dovadă de o discreție ieșită din comun. Cei doi s-au întâlnit pe o stradă din București și au stat la o șuetă într-un mod atipic. Mihai Tufan a oprit bolidul de lux pe care-l conducea în dreptul mașinii vedetei, dar nu a coborât de la volan. Andreea Marin a fost cea care coborât din mașina ei și s-a aplecat peste geamul din dreapta al bolidului în care se afla afaceristul. (VEZI AICI: CE OBIECT A MOȘTENIT ANDREEA MARIN DE LA MAMA EI. CHIAR DACĂ SE AFIȘEAZĂ DES CU EL, PUȚINI ȘTIU ÎNTREAGA POVESTE)

Imaginile super-exclusive care dovedesc idila dintre multimilionarul-cuțitar și ”Zâna Surprizelor”

Preț de câteva minute, cei doi au discutat, într-o atmosferă relaxantă, după cum se poate deduce din zâmbetul larg pe care-l afișa vedeta. La finalul întrevederii din trafic cu Andreea Marin, afaceristul s-a îndreptat către un renumit hotel din București, unde a fost întâmpinat cu solicitudine. De cum a parcat în fața hotelului, Mihai Tufan a fost „preluat” de un angajat, care a avut grijă ca afaceristul să nu fie atins de picăturile de ploaie.

Însă relația Andreei Marin cu afaceristul s-a sfârșit extrem de repede. Și asta pentru că businessmanul n-a putut renunța la Ramona, marea iubire, dar și actuala sa soție. (VEZI AICI: DIVORȚUL MULTIMILIONARULUI A FOST SUSPENDAT DE DECRETUL PREȘEDINTELUI IOHANNIS PÂNĂ LA…)

Mihai Tufan, un afacerist foarte discret cu o avere estimată la 70-80 de milioane de euro

Firul evenimentelor din seara tragediei!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.RO) a intrat în posesia unor informații uluitoare despre cum au decurs evenimentele în seara de 9 aprilie, atunci când multimilionarul și-a înjunghiat asistenta. (VEZI ȘI: AM AFLAT CINE ESTE SEXY-ȘATENA CU CARE SE PLIMBĂ JOE DIN DRUMUL TABEREI. “PERICULOASA” ALINA AR FI „DINAMITAT” DE MAI MULTE ORI LUMEA BUNĂ ȘI…)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Mihai Tufan și angajata lui, Daniela H, au plecat împreună de la locuința afaceristului din Snagov. Între cei dor ar fi apărut mai multe tensiuni din cauza faptului că afaceristul își bănuia angajata că ar fi sustras o sumă de bani din conturile lui. Din câte se pare, discuțiile au continuat și pe perioada deplasării, iar, în contextul scandalului, afaceristul și-ar fi ieșit din minți și ar fi tăiat-o pe femeie, care se afla la volanul mașinii. După ce i-a provocat mai multe plăgi la nivelul toracelui, Mihai Tufan a recurs la un alt gest extrem și ar fi încercat să se sinucidă.

La scurt timp după acest incident, femeia, dar și afaceristul au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Femeia înjunghiată a fost dusă la Spitalul Elias, iar multimilionarul cuțitar a ajuns pe mâinile medicilor de la Floreasca. Cu toate că a fost externat, afaceristul a refuzat să coopereze cu anchetatorii. În cursul zilei de vineri, Tribunalul București a emis o ordonanță de arestare preventivă pe numele acestuia. (NU RATA: FOSTUL “IEPURAȘ” PLAYBOY S-A “IZOLAT” LA PISCINĂ. DACĂ E CUMINTE, I SE PUNE ȘI APĂ…)

Mai mult decât atât, conform unor surse din mediul judiciar, anchetatorii care au demarat cercetările la fața locului au descoperit în mașina în care cei doi s-au aflat nu mai puțin de trei cuțite. De reținut că, în contextul stării de urgență, infracțiunile sunt „taxate” cu un spor de doi ani de închisoare.

„În seara zilei de 9 aprilie, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană aflată într-un autoturism oprit pe DN1 pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere. În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor.

Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict care a degenerat. La fața locului, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat. Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”, a anunțat poliția printr-un comunicat.

Unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de energie eletrică

Mihai Tufan este acționar al companiei Metaleuroest, cu participaţii la mai multe societăţi, printre care se numără Elsid Titu, Electrocarbon Slatina sau Soceram Bucureşti.

Profit.ro anunța în iulie 2019: „Tufan, unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de energie eletrică din România, pregătește actele pentru dezvoltarea unui bloc cu locuințe pe un teren de lângă Ambasada Chinei, o zonă de lux a Bucureștiului. Prin acest proces ar putea crește valoarea terenului la peste 3,5 milioane de euro, potrivit estimărilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)