Acasă » Trending » Multimilionarul Blue Air, incursiune-fulger la supermarket, în șort și tricou, fără mască. A făcut aprovizionarea cu…

Multimilionarul Blue Air, incursiune-fulger la supermarket, în șort și tricou, fără mască. A făcut aprovizionarea cu…

De: Cristian L. 22/03/2020 | 23:54

Și multimilionarii merg la cumpărături pentru a-și face provizii în această perioadă dificilă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe celebrul fondator al companiei Blue Air, Nelu Iordache, la… magazin, printre rafturi, alături de oameni obișnuiți, și vă oferă imagini exclusive. (CITEȘTE ȘI:  MILIONARUL BLUE AIR, SUSPECT DE JUCĂUŞ CU O SEXOASĂ LA PLAJĂ!)

Multimilionarul Nelu Iordache s-a aflat, de multe ori, în centrul atenției, în trecut. Mai nou, omul de afaceri a demarat „lupta” cu pandemia de coronavirus, iar proviziile pe termen lung au devenit, și pentru el, o prioritate.

La pas, prin magazin, fără mască

Autoritățile insistă asupra distanțării sociale, în această perioadă, transmițând pe toate canalele media că aceasta este cea mai bună metodă pentru a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus. Deplasările de la domiciliu trebuie efectuate numai atunci când este nevoie, iar ele trebuie să fie cât mai scurte cu putință. Milionarul Nelu Iordache s-a adaptat interdicțiilor, așa că s-a decis să cumpere apă minerală de la magazin și a făcut asta fără să consume mai mult timp decât ar fi normal.  (VEZI ȘI: MULTIMILIONARUL BLUE AIR: ”MOARTEA SIMONEI A FOST MUȘAMALIZATĂ! NU POT SĂ NU MĂ ÎNTREB DE CE….”)

Multimilionarul Nelu Iordache, în plină pandemie de coronavirus, cumpărând apă minerală

În șort și tricou, pentru mai multă libertate de mișcare, afaceristul a bifat rapid lista de cumpărături. Pe primul loc a fost apa minerală, după cum se poate observa în imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Evident, nici măcar un om de afaceri nu se poate dispensa de un astfel de produs esențial pentru hidratare, indiferent de anotimp. Și, chiar dacă sunt recomandate achizițiile online, în această perioadă de criză medicală acută, Nelu Iordache și-a asumat riscul și s-a prezentat ”în persoană” la magazin. (NU RATA: UN ROMÂN A CÂȘTIGAT PROCESUL CU BLUE AIR FIINDCĂ I-A ÎNTÂRZIAT AVIONUL 5 ORE)

Multimilionarul Nelu Iordache, așteptându-și rândul la casa de marcat

Nelu Iordache a făcut și ”slalom” printre rafturile magazinului, poate din dorința de a vedea dacă nu cumva îi mai face ceva cu ochiul, apoi s-a prezentat la casa de marcat și și-a așteptat, răbdător, rândul. Dacă nu a cumpărat apă minerală online, măcar a plătit cu cardul, respectând, astfel, o altă recomandare făcute de reprezentanții Ministerului Sănătății. Dar se poate observa că omul de afaceri nu pare foarte speriat de COVID-19, asta în condițiile în care foate multe persoane care ies din casă încearcă să se protejeze folosind masca medicinală sau mănușile. (CITEȘTE ȘI: CUM ERA HĂRȚUITĂ ȘEFA DE LA BLUE AIR ÎNAINTE SĂ MOARĂ SUBIT LA 37 ANI)

Multimilionarul Nelu Iordache, slalom printre rafturi

Necazuri cu justiția

Fondatorul Blue Air, căruia i se mai spune și ”Fostul rege al asfaltului”, a fost arestat – în decembrie 2012, fiind acuzat de deturnarea de fonduri europene. Nelu Iordache a fost eliberat din închisoare după un an şi cinci luni de detenţie. Problemele lui nu s-au încheiat însă aici, fondatorul Blue Air fiind acuzat într-un dosar de spălare de bani, înşelăciune şi evaziune fiscală.

Necazurile cu justiţia au dus – cel mai probabil – şi la prăbuşirea imperiului lui Nelu Iordache, care valora, la un moment dat, aproximativ 200 de milioane de euro. Firma Romstrade, patronată de Iordache, a ajuns în insolvenţă, iar compania Blue Air a fost preluată de alţi acţionari de la fostul „Rege al Asfaltului”.  Și așa se face că averea lui Nelu Iordache nu mai apărea în topurile de specialitate la un moment dat. (VEZI ȘI: AVEM PRIMA REACȚIE ÎN ANCHETA CANCAN.RO PRIVIND MOARTEA SUSPECTĂ A CONTABILEI-ȘEFE DE LA BLUE AIR. IML-UL SUSȚINE CĂ…)

Moartea Simonei Brânză și declarațiile incendiare ale lui Nelu Iordache

Simona Valentina Brînză s-a născut pe 10 august 1978. În 2007, s-a angajat la Blue Air. Grație aptitudinilor de care a dat dovadă, a ajuns până în funcția de contabil-șef. Știa absolut tot ce mișcă în respectiva companie aeriană. Colegii o descriu ca pe o persoană strictă, care nu încălca niciodată legea. Lucra doar cu actele pe masă, nu era dispusă să facă niciun compromis. Respecta, practic, legea, la milimetru! Motiv pentru care era, la rândul ei, respectată de subalterni. (NU RATA: SUPER-IMAGINI CU BOȘII “FILIEREI OLANDEZE”. EI VOR SĂ IA 1,6 MILIARDE € DIN ROMÂNIA!)

Pe 7 august 2015, însă, Simona Valentina Brînză s-a stins din viață subit! Se întorsese din vacanță și urma să revină la serviciu. Conducea mașina personală când a făcut, la doar 37 de ani, atac cerebral! Nu a mai avut nicio șansă! A murit pe loc, lăsând în urmă multă durere, dar și semne de întrebare. Suprinzător, nimeni nu a anchetat moartea ei! Înainte de deces, femeia a sesizat mai multe fraude care au avut loc în cadrul companiei Blue Air. Era dispusă să-i pună la pământ pe infractori! (CITEȘTE ȘI: AFACERILE I-AU LUAT-O LA VALE, IAR EL… CE RUŞINE A PĂŢIT MILIONARUL ”BLUE AIR”)

Multimilionarul Nelu Iordache a făcut, anul trecut, unele declarații incendiare – în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.  Nelu Iordache nu și-a putut explica circumstanțele în care Simona Brînză și-a găsit sfârșitul. Aceasta a decedat în timp ce se afla la volanul mașinii personale, în urma unui atac cerebral.

Da, firește că o știu pe Simona Brînză. A fost angajata mea, timp de mulți ani, a fost contabil-șef al Blue-Air-ului. Moartea ei subită, la doar 37 de ani, a fost cel puțin ciudată, ca să nu zic suspectă de-a binelea. Mă întreb deseori dacă e doar o coincidență stranie, în faptul că Simona a murit chiar în perioada în care descoperea ilegalități uriașe în contabilitatea firmei care preluase în mod ostil Blue Air-ul. Simona era un om extrem de bine pregătit și serios în tot ceea ce făcea. De aceea a și fost atâta timp contabilul-șef al Blue Air, firma de aviație construită de mine și care în vremurile ei bune avea încasări de 15 milioane de euro pe lună. Repet, eu unul cred că moartea Simonei este cel puțin suspectă.

O femeie tânără și sănătoasă moare subit, o femeie care lucra într-o poziție-cheie într-una din cele mai importante companii din România și nimeni nu cercetează nimic?! Părerea mea este că moartea Simonei a fost mușamalizată la fel cum și dosarul de la DNA despre preluarea ostilă a Blue-Air-ului, în care sunt semnalate inclusiv ilegalitățile descoperite de Simona, a fost ținut ani de zile la sertar”, a spus Nelu Iordache.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Diego Simeone
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Diego Simeone
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au habar
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au...
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Anxietatea și depresia, provocate de un obicei banal. Poate fi evitat zilnic
Anxietatea și depresia, provocate de un obicei banal. Poate fi evitat zilnic
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e ruptă din rai”
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...