Multimilionarul aplică în stilul său noile reguli – #stămînferrari, dar în papuci de casă

Publicat: 31/03/2020 | 12:16

Excentricul multimilionar care, la doar 28 de ani, figura printre cei mai bogați români, întoarce, în continuare, privirile pe stradă, admirative sau, poate, de invidie… Așa s-a întâmplat și zilele trecute, doar că, de data aceasta, omul de afaceri a stârnit și… mirare. Milionarul a aplicat în stilul său noile reguli de pandemie: motto-ul #stămacasă a devenit #stămînferrari, dar… în papuci de casă. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care-l redau pe Dan Nicorescu în papuci lângă ”bijuteria” roșie. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL NICORESCU ȘI-A “ȘIFONAT” MAȘINA DE 350.000 €! SCANDAL ÎN STRADĂ CU ȘOFERIȚA “VINOVATĂ”)

Cam așa sună invitațiile de pe paginile de socializare ale vedetelor din România, odată ce pandemia de coronavirus s-a abătut și peste țara noatră: #stămacasă! Dan Nicorescu se conformase, la rândul său. Se ”baricadase” în casă, alături de o superbă blondă (toată povestea AICI). Și-a luat provizii cât să-l țină liniștit în luxoasa lui locuință, doar că dorul de ducă l-a încercat pe miliardar. S-o fi plimbat prin toate colțurile locuinței, apoi a luat, brusc, decizia de a ieși. Măcar pentru câteva ”secvențe”. Zis și făcut. (NU RATA: MILIONARUL CU MAȘINI DE 3 MIL. €, BOSUMFLAT PENTRU CĂ N-A MAI AVUT UNDE SĂ-ȘI BEA CAFEAUA!)

A coborât în papuci de casă

Și-a pus pe el un trening și a ieșit în papucii pe care-i purta în locuință. A coborât până la mașina pe care a ales-o dintr-o privire, Ferrari-ul roșu aprins de 450.000 de euro care nu ratează niciodată o privire admirativă. #stămînferrari a fost motto-ul lui și… A ieșit din garaj, cu mare grijă, deși circulația e mai lejeră decât într-o zi de duminică pe timpul lui ”Ceașcă”, și a ”biciuit” accelerația. Ținta, un Carrefour de prin zonă.

(VEZI ȘI: FILMĂRI RARE CU UNUL DINTRE PROPRIETARII CELOR MAI SCUMPE MAȘINI DIN ROMÂNIA! ARE UN „GARAJ” DE 3 MILIOANE €, DAR…)

Dan Nicorescu a plecat la cumpărături în Ferrari, dar cu papuci de casă în picioare

A ajuns la destinație, a coborât din mașină în mare grabă și a intrat în Carrefour. Se pare că doar plimbarea a fost motivul ”evadării” din izolare, din moment ce „domnul Dan”, altfel un negociator redutabil la cumpărături (vezi AICI episodul din Piața Obor), s-a întors din centrul comercial cu mâna goală. Dar fericit de plimbarea în comodul și ”chipeșul” autoturism. Și a făcut multimilionarul calea-ntoarsă, după gura de oxigen ”stradal” care i-a priit de minune.

Dan Nicorescu are un garaj de milioane

Rafinatul milionar Dan Nicorescu s-a făcut remarcat în lumea bună nu doar datorită afacerilor de succes pe care le deține, ci și prin pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux. Excentricul businessman păstrează în garaj mai multe exemplare de colecție care, în total, valorează aproximativ trei milioane de euro.

(NU RATA: A FOST MARTORĂ LA SCANDALUL PRODUS DE EXCENTRICUL MILIONAR: ”A LOVIT-O ÎN PIEPT! DACĂ E BOGAT, CREDE CĂ… ”)

Anul trecut, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezenta – în premieră – imagini senzaționale cu mașinile de lux pe care le deține renumitul afacerist. Dan Nicorescu și-a „aliniat” superbele mașini în fața somptuoasei sale vile din ”cartierul milionarilor”.  Începând cu noile achiziții – primul Ferrari Superfast 812 din România și un Aston Martin DBS Superleggera – până la clasicele Lamborghini Aventador și Rolls Royce Phantom Coupe, bijuteriile pe patru roți au fost parcate ”elegant” în fața casei, ca la o veritabilă și incitantă expoziție auto. (VEZI ȘI: PREMIERUL FĂRĂ MANDAT” A FĂCUT SINGUR PIAȚA, FLANCAT DE SPP-IȘTI + A AȘTEPTAT O CAFEA “LA PACHET” ȘI…)

Dan Nicorescu a plătit aproximativ 800.000 de euro pentru ”pachetul” de lux ce conține două impozante “bijuterii” pe patru roți: Ferrari Superfast 812 și Aston Martin DBS Superleggera. Iar acum câţiva ani, omul de afaceri testa, în premieră, o „navă spaţială“ de două milioane de euro, un Bugatti Veyron Grand Sport.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)