Multimilionarul a găsit “rețeta” împotriva COVID-19: Soarele, tenisul și…

Publicat: 20/03/2020 | 23:54

Unul dintre cei mai renumiți afaceriști din România se pare că a găsit ”rețeta” împotriva coronavirusului. În plină pandemie de COVID-19, Viorel Cataramă s-a relaxat ca într-o zi absolut normală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care dovedesc că viața bate coronavirusul. (CITEȘTE ȘI: Exact ca în anii ’90, la Costineşti…Regele multi-milionar al mobilei (62 de ani) & soţia au dansat pe masă la LOFT)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe celebrul multimilionar Viorel Cataramă la o bază sportivă din nordul Capitalei. Din câte se pare, omul de afaceri a găsit ”rețeta” perfectă împotriva COVID-19: soarele, tenisul și… zâmbetul. (NU RATA: VIOREL CATARAMĂ, LIVE PE FACEBOOK)

În plină pandemie, celebrul om de afaceri se relaxează ca într-o zi normală

Alături de câțiva prieteni, Viorel Cataramă s-a relaxat la o partidă de tenis la dublu. Sportul alb se pare că îi priește de minune afaceristului. Și asta pentru că Viorel Cataramă a fost numai un zâmbet. Mai mult decât atât, pe terenul de zgură, Viorel Cataramă a demonstrat că se pricepe de minune și la altceva decât la afaceri. Multimilionarul a mânuit racheta de tenis asemenea unui sportiv din circuitul ATP. Cu siguranță, Ilie Năstase ar fi fost impresionat de talentul pe care Viorel Cataramă îl demonstrează în sportul alb. (NU RATA: MULTIMILIONARUL CANDIDAT LA COTROCENI ȘI-A ÎNCEPUT ”TURNEUL ELECTORAL” ÎN LOFT!)

Viorel Cataramă se descurcă de minune pe zgură

Viorel Cataramă, căsătorit cu un medic estetician

Milionarul a stat alături de Adela Surugiu timp de 15 ani, până când cei doi au decis că legătura lor nu mai funcționează. Acum șapte ani, “Regele mobilei” s-a căsătorit cu medicul estetician Adina Alberts, după o relație de alți trei ani. Ei au avut o nuntă fastuoasă la Palatul Snagov, iar apoi și-au petrecut luna de miere în Asia. (VEZI ȘI: MILIONARUL CATARAMĂ & SOȚIA AU DECIS SĂ…)

După terminarea facultăţii, Viorel Cataramă a petrecut primii ani ca economist, şef serviciu, la Întreprinderea de casete radio şi TV din Bucureşti. Din 1984 a fost economist la Tehnoforestexport, iar în 1987 este numit director pentru Europa de Est al firmei BELCO – Belgia la Camera de Comerţ şi Industrie a României. Din 1990, este preşedinte-director general al grupului de firme Elvila.
În anul 1993, Viorel Cataramă este ales vicepreşedinte al Uniunii Generale a Industriaşilor din România, ca mai apoi să devină, în 1994, preşedinte al Filialei Bucureşti a Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii.
În 1996, este ales vicepreşedinte al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România, iar, în 2002, devine membru în Comitetul Director al Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România. În 2013, este membru în Consiliul Investitorilor Români.
În anul 1995, a instituit premiile „Viorel Cataramă”, care li se acordă în fiecare an elevilor Colegiului Naţional „Gheorghe Vrânceanu” din Bacău, acolo unde omul de afaceri a terminat liceul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)