Mulți români îl vor președinte, dar Gigi Becali nici măcar nu are dreptul să candideze. Care e motivul șocant

Publicat: 26/03/2020 | 09:29

În plină pandemie de coronavirus, Gigi Becali a făcut mai multe donații către spitalele din România și, în plus, are grijă și de mai mulți bătrâni care nu au posibilitatea să-și cumpere hrană. Faptele sale sunt apreciate de toți, iar multe persoane susțin că o persoană ca actualul patron al FCSB-ului poate salva țara, motiv pentru care îl doresc președinte.

VEZI AICI: REVOLTĂTOR: BOLNAV DE CORONAVIRUS DIN PIATRA-NEAMȚ, SCOS DIN SPITAL ÎN MAIEU, FĂRĂ IZOLETĂ ȘI LĂSAT ÎN FRIG! “POMPIERUL A REFUZAT SĂ…”

Din păcate pentru el, Gigi Becali nu are nicio șansă să ajungă numărul 1 în stat. Motivul este simplu. Potrivit Constituției, una dintre condițiile pentru a candida la președinția României este să nu fi fost condamnat la închisoare. Iar pe 20 mai 2013, milionarul a primit o sentință de 3 ani cu executare. După aproape doi ani a fost eliberat. În concluzie, visul românilor de a-l avea pe Gigi Becali președinte nu se va înfăptui niciodată.

EXCLUSIV. Plătim aproape DUBLU față de americani pentru MĂȘTILE PROFESIONALE destinate medicilor/ Cine sunt „BĂIEȚII DEȘTEPȚI” care profită de PANDEMIE

Gigi Becali a donat camere video, mobilier, produse de curățenie…

Pe 16 martie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluia că Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” a luat legătura cu Gigi Becali, iar conducerea i-a solicitat multimilionarului ajutorul. Aflată în criză de echipamente, unitatea medicală a apelat la patronului FCSB-ului și i-a solicitat o donație, una considerabilă. Fără să stea pe gânduri, omul de afaceri și-a mobilizat persoanele de încredere de la palat, care au plecat, de urgență, cu Ionuț Luțu în frunte, la cumpărături.

Cei de la «Matei Balș» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, ne-a declarat Gigi Becali.