Multă lumea nu știa asta! Cum își rotunjește veniturile Bursucu, colegul lui Teo Trandafir

Publicat: 28/06/2020 | 11:18

Bursucu se află de ani de zile pe micile ecrane și aduce în fiecare zi zâmbetul pe buzele telespectatorilor. Însă, pe lângă televiziune, acesta mai are o afacere care îi rotunjește veniturile, mai ales în sezonul cald.

Bursucu este o prezență constantă în televiziunea și de câțiva ani de zile se ocupă de două emisiuni din grila postului de televiziune Kanal D. Acesta prezintă „Roata Norocului”, în fiecare duminică, iar pe parcursul săptămânii este alături de Teo Trandafir la emisiunea „Teo Show”. (CITEȘTE ȘI: CE SCUMPĂ E FIICA LUI BURSUCU! CUM A FILMAT-O PREZENTATORUL DE LA KANAL D PE ANAYS AZI)

Cariera lui în televiziune a început acum mult timp, încă de pe vremea când avea doar opt ani. Pe atunci făcea parte din grupul „Meloritm”, alături de care participa la multe emisiuni. Mai târziu a devenit dansator și apoi coregraf. Iar în ultimii ani fanii l-au putut vedea constant la diverse emisiuni ale postului Kanal D.

Bursucu, afacere pe litoral

Puțină lume știe că Bursucu pe lângă televiziune mai are și o altă afacere, care îi suplimentează veniturile, mai ales în sezonul estival. Se pare că prezentatorul tv este proprietarul unei plaje în Constanța. Plaja „Porto Beach” se află exact în centrul stațiunii Mamaia, în spatele cazinoului. (VEZI ȘI: CUM A REUȘIT BURSUCU SĂ SLĂBEASCĂ 16 KILOGRAME, DUPĂ CE AJUNSESE LA 135: ”NU MÂNCA PRECUM UN BOU CEAFĂ DE PORC LA 10 NOAPTEA!”)

Deși susține că nu se pricepe prea bine la afaceri, Bursucu a încercat să creeze un mediu plăcut pentru turiști, la prețuri accesibile, iar pe plaja lui cuvântul cel mai important este distracția.

„Unul dintre lucrurile „extra” pe care îl fac de câțiva ani este să mă ocup de plaja pe care o dețin în centrul stațiunii Mamaia, exact în spatele cazinoului. Se numește „Porto Beach”. Încerc să dezvolt o plajă în care lumea să vină și să se simtă bine, să ne distrăm, să ne bucurăm și să petrecem o vară frumoasă împreună. Nu este o plajă de fițe, este accesibilă oricui. Nu sunt un om de afaceri, nu mă pricep la asta deloc, dar știu că-mi place că starea mea de bine să o transmit și altora.”, a declarat Bursucul într-un interviu pentru click.ro.