Mulatra lui Mazăre, mesaj îngrijorător pe Facebook: ”Sună-mă urgent. Nu am bani. Sunt în Amsterdam”

Publicat: 16/02/2020 | 21:05

Mulatra lui Mazăre trece prin momente grele. Rose a publicat un mesaj îngrijorător pe Facebook, iar prietenii apropiați s-au alarmat.

Se pare că Rose este în Amsterdam. Mulatra și-ar fi pierdut telefonul și actele și a cerut disperată ajutor pe Facebook. În postarea făcută a dat tag mai multor persoane, în speranța că cineva o va contacta, într-un final. Apropiații lui Rose speră să audă vești de la ea.

„Sună-mă pe Facebook urgent. Mi-a fost reţinut telefonul şi actele. Nu am bani, sunt în Amsterdam”, este mesajul pe care modelul l-a scris pe contul personal.

A devenit faimoasă în lumea showbiz-ului autohton după ce a intrat în cercul de prieteni al primarului Radu Mazăre. Rose a avut și are o viață complicată. În trecut, ea a fost implicată într-un accident cumplit, iar după ce a născut a fost părăsită de tatăl fetiței sale.

Totul s-a întâmplat la nici 2 luni de la naștere. Atunci când a rămas însărcinată, mulatra lui Mazăre nici măcar nu știa cine este tatăl fetiței sale. Ea a recunoscut că a întreținut relații intime, fără a se proteja, cu doi bărbați și că nu se aștepta să rămână așa repede însărcinată, mai ales că medicii o asiguraseră că nu poate face copii.