Mukinka a rămas în România pentru o femeie. Cum arată soția câștigătorului Iumor

Publicat: 18/12/2019 | 13:50

Cel de-al șaptelea sezon Iumor a fost câștigat de Mukinka Chibanga, care i-a impresionat pe jurați cu glumele istețe pe care le-a facăut. Comediantul a reușit să ia marele premiu al emisiunii, în valoare de 20.000 de euro. Numărul lui de stand-up a fost și pe placul telespectatorilor, care i-au oferit votul lor. (CITEȘTE ȘI: PROBLEME FINANCIARE PENTRU WHAT’S UP DUPĂ CE A ”PRIMIT” CONTROL JUDICIAR. E VORBA DE O AVERE!)

Glumele lui Mukinka s-au bazat pe o analiză a vieții româneși și pe modul cum aceasta poate părea pentru un străin ce vine tocmai din Zambia. Într-un interviu, pentru Antena 1, el a vorbit despre parcursul profesional, despre cum a ajuns în România și ce l-a determinat să rămână aici. (VEZI ȘI: SCANDAL LA IUMOR DUPĂ DE L-AU ANUNȚAT PE MUKINKA DREPT CÂȘTIGĂTOR. CE NU S-A VĂZUT LA TV)

Dincolo de ceea ce prezintă pe scenă Mukinka Chibanga este un bărbat sincer, atent și responsabil. A venit în România din curiozitate și pentru că își dorea o provocare, însă nu s-a gândit că va rămâne aici. Acum România înseamnă acasă pentru el, iar asta se datorează și soției sale.

„Am venit în România din curiozitate, am vrut să experimentez o altă țară pentru câteva luni. Dar mi-a plăcut România așa de mult încât am tot amânat plecarea, apoi la un moment dat mi-am dat seama că aici mă simt cel mai mult acasă, așa că am rămas. După ce am decis că România e noua mea casă, am cunoscut-o și pe soția mea. Acum, după un an și jumătate de la nuntă, așteptăm și primul nostru copil”, a declarat câștigătorul „iUmor”.

Cum a cucerit-o pe soția lui

Tot umorul a fost carte câștigătoare pentru Mukinka și în relația cu soția sa. Cei doi s-au cunoscut în Centru Vechi. Deși au fost atrași unul de altul de la început, câștigătorul Iumor a mărturisit că ea nu s-a lăsat cucerită prea ușor. Însă de la acel moment a trecut ceva timp, iar în prezent ei formează o familie fericită și așteaptă în curând și un copil.

Ne-am cunoscut într-o vară în Centrul Vechi, am văzut-o și mi-a atras atenția, am încercat să intru în vorbă cu ea, dar fiind timidă nu prea coopera, așa că am apelat la umor să o fac să râdă. Se pare ca a funcționat, pentru că după câteva luni în care am vorbit, ne-am întâlnit, ne-am îndrăgostit și acum ne construim viața împreună”, a povestit Mukinka

Mukinka și soția sa