Mugur Mihăescu revine în televiziune, după o pauză de patru ani. Cu ce post a bătut palma și ce emisiune va prezenta

Publicat: 16/04/2021 | 09:26

După o pauză de patru ani, Mugur Mihăescu revine pe “sticlă”. Actorul s-a înțeles cu Metropola TV și va modera o emisiune în care invitații își vor spune povestea.

Potrivit paginademedia.ro, emisiunea se numește “Meriți”, este un late night show, și va avea debutul pe 10 mai. Metropola TV este televiziunea condusă de Florin Pandele, primarul din Voluntari și soțul Gabrielei Firea.

Este o emisiune care are o deviză clară, educaţia. De asemenea este o emisiune care îşi propune să identifice de ce s-a deprofesionalizat România şi cum să face să o profesionalizăm din nou. «Meriți» este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite. Spunem poveşti ale oamenilor care excelează în meseriile lor şi încercăm să-i extragem din «Marea masă mută». Îmi propun să fiu vocea acestor oameni!”, a spus Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu: “Pot oricând să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material”

În urmă cu aproape două săptămâni, Mugur Mihăescu i-a distrus pe românii nu au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, în condițiile în care foarte mulți au rămas fără loc de muncă. Actorul îi numește “melci” pe cei care preferă să stea acasă, în loc să se lupte pentru drepturile lor.

Lumea nu are joburi dar stă acasă, nu se lupta pentru joburi. Lumea simte că e greșit ce se întâmplă dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aș mai apăra eu?” a spus Mugur Mihăescu, la Antena 3.

Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor!” a mai spus actorul.

La momentul respectiv, Mugur Mihăescu anunța că nu duce grija zilei de mâine, comparativ cu alți români. “Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă?”, a mai precizat actorul, care, între timp, a bătut palma cu Metropola TV.