Motociclist spulberat de mașină, în Dâmbovița. A fost nevoie de elicopterul SMURD

Publicat: 19/04/2021 | 20:44

Accident grav în Dâmbovița. Un motociclist a fost spulberat de un autoturism. Impactul a fost extrem de violent. La fața locului a aterizat elicopterul SMURD pentru a prelua victima în stare foarte gravă.

Accidentul s-a produs în comuna Corbii Mari din Dâmbovița. Coliziunea l-a aruncat pe motociclist de pe vehicul. Acesta a fost rănit grav cu traumatisme multiple. O a doua persoană a suferit răni ușoare. La fața locului au intervenit pompierii și echipajele SMURD. Un elicopter a aterizat de urgență pentru a prelua motociclistul în stare gravă și a-l transporta la Spitalul Clinic de Urgențe Floreasca din Capitală.

Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV LA IEȘIREA DE PE AUTOSTRADA BUCUREȘTI-PITEȘTI. UN BĂRBAT A MURIT PE LOC)

Motociclist spulberat de mașină, în Dâmbovița. A fost nevoie de elicopterul SMURD

„Pe DJ 701 Corbii Mari- din primele date s-a produs o coliziune între un autoturism, condus de o femeie de 28 de ani, și o motocicleta, condusă de un bărbat de 20 de ani. În urma coliziunii, motociclistul a fost rănit, fiindu-i acordate îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetarea la fata locului, urmând sa stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier”, a transmis IPJ Dâmbovița.