Motivul rușinos pentru care tânărul din imagine este virgin la 41 de ani. Ce este în neregulă cu Grigore Curentatu’ din Dumbrăveni

Publicat: 04/03/2020 | 08:48

Scena emisiunii ”Românii au Talent” este locul unde, din când în când, apar concurenți care au povești de viață incredibile. Bineînțeles, fiecare în parte are și un talent mai mult sau mai puțin special, iar întâlnirea cu camerele de luat vederi, cu spectatorii și – nu în ultimul rând – cu jurații, le oferă prilejul de a oferi și amănunte din ceea ce trăiesc cotidian.

Este și cazul lui… Grigore Curentatu` din Dumbrăveni. Cel care are haz și, mai mult, ”caută o brunețică focoasă”. Concurentul a recunoscut că nu a avut nicio relație. ”N-am avut nicio fată cu care să fac sex, cum se zice pe românește și din cauza asta am rămas virgin”, mai spune el, fără să dea vreun semn că ar fi complexat de asta. Totuși, încercări au mai fost. ”Am umblat cu o fată, așa, dar n-am făcut mare scofală, adică nimic, decât m-am sărutat cu ea. Cu ea am stat 3 ore, trei ore m-am sărutat cu ea”, mărturisește Grigore Curentatu` din Dumbrăveni. ”Îmi cerea un leu pe sărut, așa am făcut târgul, n-o venit mulți bani”.

Mureșan Grigore – zis Grigore Curentat` – a apărut în fața juraților spunându-le acestora că s-a mai prezentat la ”Românii au Talent”. ”Am făcut 9 ore pe drum”, a început el. ”Puteți să-mi spuneți Grigore Curentatu`, că nu mă supăr. Când eram mai mic am cunoscut o fată și, pentru că n-am putut-o avea, mi-am băgat degetele în priză și m-o scuturat. Am cunoscut-o pe Facebook”. ”Vezi că avem priză acolo”, i-a spus Florin Călinescu. Concurentul a recunoscut că nu a făcut sex niciodată. ”N-am avut noroc”. Florin Călinescu a intervenit: ”Sex cu o fată, nu?” Iar Grigore Curentatu` a spus că îi place să lingă fetele pe umeri, ceea ce a determinat-o pe Andra să îi spună că se gândește până îl va îmbrățișa.

Grigore a recunoscut că se uită la filme porno și că ”rezolvă totul cu mâna”, primind un ”bravo” din partea lui Florin Piersic, ”în cinstea tuturor băieților care am făcut armata”.