Motivul pentru care Simona Gherghe a plecat de la “Acces Direct”. “M-a consumat foarte tare!”

Publicat: 07/12/2019 | 13:01

Simona Gherghe nu a mai apărut pe micul ecran după ce a plecat de la “Acces Direct”. După o perioadă în care a preferat să nu iasă în public cu declarații, vedeta a decis, recent, să rupă tăcerea și să explice motivele care au determinat-o să părăsească emisiunea care a adus-o în prim plan. A ales familia, iar acum are grijă de cei doi copii săi și de soț, Răzvan Săndulescu.

Citește și: Simona Gherghe, nostalgică: ”Nu-mi dau voie cărțile astea de…!” La ce visează vedeta…

Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea”, a spus Simona Gheorghe potrivit viva.ro.

În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am”, a mai spus Simona Gherghe.

Are doi copii

În luna mai, Simona Gherghe a născut un băiețel, căruia i-a pus numele Vlad Ioan. Vedeta mai are o fetiță de doi ani, Ana Georgia. Prezentatoarea este căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu. La Antena 1, Simona Gherghe a prezentat mai întâi știri, la Observator, după care, din 2010, a primit pe mână formatul „Acces Direct”.