Motivul pentru care Selly de la 5GANG nu vrea să aibă numere de Dolj la mașină

Publicat: 07/01/2020 | 10:26

În august 2019, Adrian Șelaru a înființat o firmă în Craiova, Selly Media Network SRL. Din acel moment, veniturile realizate din activitățile conexe meseriei de vlogger au trecut prin filtrul societății respective. Totodată, firma îi aduce și alte benficii.

Multă lume s-a întrebat, însă, de ce Selly dorește neapărat să aibă la mașinile lui numere de București, deși este este originar din Craiova, județul Dolj. Totul are legătura cu firma sa, Selly Media Network SRL.

CITEȘTE ȘI: DEZASTRU PENTRU CELEBRUL VLOGGER ILIE! CASA I-A ARS LA PUŢIN TIMP DUPĂ CE O TERMINASE. IMAGINI TULBURĂTOARE

Potrivit unor surse, Selly va muta sediul social al firmei de la Craiova la București, acesta fiind principalul motiv pentru care preferă numere cu “B” în detrimentul celor cu “DJ”. În plus, vlogger-ul nu vrea să fie claxonat și șicanat în trafic pentru faptul că are mașini cu numere de Dolj în București.

Cine este Selly

Selly este cel mai de succes vlogger din România, cu peste 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram. Este cel care a dat startul acestei proiectului 5GANG, unul de mare succes al unor vloggeri români. Acesta i-a adus alături pe Diana Condurache, Gami, Pain și Exploid, iar împreună au scos câteva piese care au generat milioane de vizualizări pe YouTube.

CITEȘTE ȘI: UN CERŞETOR ROMÂN DIN BARCELONA, UMILIT DE UN VLOGGER CARE I-A OFERIT BISCUIŢI UMPLUŢI, DUPĂ CE LE-A ÎNLOCUIT CREMA: „L-AM AJUTAT SĂ SE SPELE”. CE PEDEAPSĂ RISCĂ STARUL YOUTUBE