Motivul pentru care Roxana Vancea nu a devenit încă mămică! Vedeta a spus tot. „Mai am niște chestii de terminat”

Publicat: 03/01/2021 | 22:14

De ceva timp, Roxana Vancea a intra în rândul femeilor care se ocupă de familie. Vedeta și-a întemeiat o familie cu Dragoș Paiu și a devenit și mămică vitregă pentru băiețelul acestuia. Deși își dorește să aibă și ea copii, Roxana a mărturisit ce o împiedică, pentru moment, să treacă la fapte.

În urmă cu ceva timp, Roxana Vancea declara că nu se vede prea curând mămică. Iar motivul principal invocat de vedete era faptul că nu are timp. Însă de când s-a căsătorit, se pare că lucrurile s-au schimbat și este pregătită să facă pasul cel mare.

Mai mult, în urmă cu ceva timp, aceasta a declarat că își dorește chiar mai mulți copii. Fosta asistentă TV a mărturisit că visează să aibă o fetiță și un băiețel. (CITEȘTE ȘI: NU SE PLÂNGE DELOC! CE A AJUNS SĂ FACĂ ROXANA VANCEA PENTRU BANI, LA 6 ANI DE LA PLECAREA DIN ANTENA 1)

Vreau doi. Am zis că poate vor fi gemeni, fată și băiat”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Motivul pentru care nu a devenit încă mămică

Recent, în cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”, Roxana Vancea a mărturisit ce o oprește, pentru moment, să rămână însărcinată. Vedeta a recunoscut că deși își dorește acest lucru, momentan nu este posibil din cauza unor probleme dentare pe care le are. (VEZI ȘI: GELOZIE MARE! CUM A REACȚIONAT MIHAI BENDEAC DUPĂ CE ROXANA VANCEA A POSTAT O POZĂ CU EA, ÎN BRAȚELE SOȚULUI)

„Mai am niște chestii de terminat la dentist, vreo două sau trei, și apoi gata, ne gândim și la treaba asta. Pentru că nu ai voie să faci niciun fel de anestezie în timpul sarcinii”, i-a spus Roxana Vancei prietenei sale, Elena Ionescu, în cadrul emisiunii .

Deși Roxana se arată entuziasmată la ideea de a deveni mama, soțul acesteia nu pare că este pregătit încă. „Eu nu aștept”, a repetat de câteva ori soțul Roxanei, la auzul discuției.