Motivul pentru care Roxana Vancea a fost aleasă asistentă la Neatza. Dani Oțil a făcut dezvăluirea, după nouă ani

Publicat: 08/03/2021 | 17:08

Astăzi este o zi specială în care sunt sărbătorite toate femeile. Cu ocazia zilei de 8 Martie, Dani Oțil s-a întors în trecut și a retrăit amintiri legate de fosta asistentă TV, Roxana Vancea.

În ediția de astăzi, Dani Oțil a ținut să amintească că pe data de 8 martie, în urmă cu 9 ani, Roxana Vancea devenea asistenta emisiunii. Bruneta a făcut furori la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar acum după nouă ani… prezentatorul TV a dezvăluit și pe ce criterii s-au bazat el și Răzvan Simion atunci când au ales-o pe Roxana pentru postul de asistentă.

După dezvăluirea făcută, Roxana Vancea l-a sunat pe Dani Oțil și i-a mulțumit pentru tot.

”Mi-a scris Roxana Vancea, o pupăm. Voi știți că acum 9 ani am angajat-o? Bine, noi am avut multe fete aici. Am făcut un concurs pentru a alege asistentă la Neața. Au venit multe în costume cusute de ele, ne-au spus ele, au dansat aici. Nu a fost prima (n.r. prima asistentă a emisiunii Neața), nici nu mai știm. Au fost multe, s-au lansat și relansat aici, la Neața. Evident, noi am ales-o pe cea cu sânii mai mari. Parca Brenciu a venit la finală, nu? Nu mai țin minte, a fost o zi obositoare”, a mărturisit Dani Oțil în această dimineață.

După ce și-a dat demisia, bruneta a urmat un alt drum. Fosta asistentă TV a devenit o împătimită a sportului, așa că s-a apucat de cursuri de fitness și a devenit antrenor personal. (CITEȘTE ȘI: DE CE S-A RETRAS ROXANA VANCEA DIN SHOW-UL DE LA ANTENĂ. “NU POȚI ASOCIA COPILUL CU CERTURILE MAMELOR”)

Și nu doar în plan profesional îi merge de minune ci și în plan personal. În 2019, Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu și a devenit mămică vitregă pentru fiul soțului ei. Așa că lucrurile s-au așezat cât se poate de frumos pentru fosta asistentă TV, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor.