Motivul pentru care Roxana Ghiță a participat la Survivor România. Banii n-au contat niciodată pentru sportivă

Publicat: 28/02/2021 | 14:21

A fost una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor România, însă drumul ei în comeptiție a luat sfârșit din motive medicale. Iar, acum , s-a aflat și adevăratul motiv pentru care a decis să participe la show.

Roxana Ghiță a explicat că participă la Survivor pentru a-și dovedi atât ei, cât și celor din jur, cât este de puternică. Nu marele premiu conta pentru ea, întrucât provine dintr-o familie înstărită.

Potrivit wowbiz, Roxana Ghiță are 22 de ani și este fiica unei înalt-funcționare din Guvernul României. Luminița, mama fetei, este director la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor de câțiva ani buni.

Conform declarației de avere, Luminița Ghiță deține 4 imobile și două terenuri, bani în bancă suficienți și un salariu bun de funcționar public. Tatăl Roxanei este acționar la două societăți care se ocupă de proiecte de climatizare pentru marile centre comerciale din Capitală.

Roxana Ghiță, eliminată din motive medicale

Roxana Ghiță a fost un stâlp de rezistență în echipa Războinicilor și a adus multe puncte. Din păcate, însă, din cauza problemelor de sănătate, aceasta a părăsit competiția în ediția de vineri. După un set amănunțit de analize, medicii din Republica Dominicană au dat un verdict dur. Războinica trebuia să plece numaidecât acasă.

Războinica a fost copleșită de emoții și de tristețe. Și-a luat rămas-bun de la echipa ei și acum îi va susține de acasă. (CITEȘTE ȘI: ROXANA GHIȚĂ VREA SĂ PĂRĂSEASCĂ COMPETIȚIA SURVIVOR ROMÂNIA? DEZVĂLUIREA FĂCUTĂ DE RĂZBOINICĂ)

„Sunt emoționată și șocată, tremur toată. Văd că s-a făcut echipa mai mare. Bun venit celor noi Războinici. Mă simt foarte copleșită de multe sentimente și mă simt tristă. Mă simt câștigată, am câștigat o echipă pe care nu o aveam. Îi iubesc pe oamenii ăștia foarte tare și o să-mi fie dor de ei”, a spus Roxana Ghiță.