Motivul pentru care niciun manelist nu și-a luat până acum o mașină Tesla

Publicat: 11/02/2020 | 11:44

Maneliștii, indiferent dacă se încadrează în categoria celor celebri sau vin tare din spate, așa cum se mai spune, nu preferă doar locuințele luxoase în care investesc bani grei – pe principiul ”are balta pește” -, dar sunt încântați și atunci când apar în fața fanilor la volanul unor bolizi de lux care ascund herghelii de cai-putere sub capote.

Mărcile preferate de respectivii cântăreți cu agenda încărcată sunt Mercedes și BMW – dar nu trebuie să uităm de Lamborghini sau de Ferrari, cazul lui Adrian Minune, spre exemplu, sau chiar de Rolls-Royce, achiziția lui Florin Salam -, iar dacă te întrebi ce mașină nu și-au luat încă atunci vei ajunge la o singură concluzie – Tesla. Bine, imediat poate fi pusă și întrebarea ”De ce?”, fiindcă maneliștii par deciși să țină pasul la capitolul auto. În primul rând, modelele Tesla par a nu fi suficient de luxoase pentru cântăreții de manele. Sau, poate, sunt de modă veche, deși exemplul lui Minune ține să contrazică această ipoteză.

Cert e că niciun manelist din România nu conduce un autoturism Tesla – Tzancă Uraganul se urcă tot la volanul unui Rolls-Royce și îl parchează unde dorește -, plus că respectiva firmă încă nu a scos pe piață și o mașină full electrică demnă de a fi cumpărată, afirmă cunoscătorii. Există doar variante hibrid, însă maneliștii le tratează, cel puțin deocamdată, cu indiferență.

Bogdan de la Ploiești, Porche Panamera. Dar l-a scos la vânzare

E în trending pe YouTube și, firește, este pasionat de mașini scumpe. Bogdan de la Pitești și-a ”tras” un Porche Panamera de toată frumusețea, din 2014, iar apoi s-a decis, numai din motive de el știute, să îl scoată la vânzare.

”Panamera 2014 GTS ! Vand Urgent . Astept oferte doar CASH !!! Prietenii mei ii rog sa distribuie”, a scris manelistul pe pagina de socializare.

Cunoscut cu numele de scenă Bogdan de la Ploiești, Bogdan Marian Aldea  este cel mai urmărit artist de muzică de petreceri de pe Youtube. El a dat lovitura în final de an, după ce a și parodiat unele melodii, precum ale lui Ruby, ”Stinge lumina”, și a Sylviei, ”Chiar dacă ai plecat”. De curând, Bogdan a urcat pe pagina de socializare un clip cu piesa Ce melodie pe fundal”, iar în dreptul acesteia a inserat mesajul: ”Locul 1 România, un început de an mai frumos decât credeam! Vă iubesc și vă mulțumesc din suflet! La mulți ani 2020!”