Motivul pentru care Jador și Mario Fresh au fost rupți cu bătaia pe litoral. “Am venit să dăm legea!”

Publicat: 20/06/2020 | 11:09

Jador, Lino Golden și Mario Fresh au ajuns, joi, în fața procurorilor din Constanța, în urma scandalului care a avut loc weekend-ul trecut, pe litoral. La finalul audierilor, artiștii au anunțat că ancheta nu va mai continua deoarece s-au împăcat cu băieții din Gorj, care i-au agresat. Conflictul ar fi pornit de la o postare făcută de Jador, în mediul online.

(NU RATA: AM PUS MÂNA PE SINGURELE FILMĂRI CU BĂTAIA DIN PARCARE DINTRE JADOR + MARIO FRESH ȘI AGRESORII LOR!)

Ne-am împăcat! Suntem toţii foarte bine şi noi şi ceilalaţi baieţi. Am auzit că în presa se scrie ca nu am vrut să plătim nota. Nu există ca noi să nu plătim nota, pentru asta muncim, avem banii noştri. Ne permitem sa plătim nota la o masă. Şi nici celălalt subiect cu fata, că Jadore i-ar fi scris unei fete, sau ceva, nu. A fost o foarte mică discuţie cu o seara înainte şi asta a fost tot!”, a spus Mario Fresh.

Am venit în seara asta la mare să dăm legea”, susținea Jador, într-o înregistrare publicată pe o rețea socială.

Cuvintele i-ar fi deranjat crunt pe băieții din Târgu Jiu, care au decis, astfel, să ia atitudine față de artiști.

Firul evenimentelor. Motivul pentru care Jador și compania au luat bătaie

Weekend-ul trecut, mai exact duminică, în jurul orei 7 dimineața, Jador, Mario Fresh și cameramanul de 16 ani al acestora au fost ”măcelăriți” cu cruzime în public, pe litoral. Fiica Andreei Esca a asistat cu groază la scenele rupte din filme de acțiune. Bătăușii au încetat să îi lovească pe cei trei băieți abia după ce Alexia Eram a țipat din răsputeri ca aceștia să înceteze. Lino Golden a avut inspirația să se retragă la hotel cu câteva ore înainte de scandal.

(NU RATA: CUM A AJUNS JADOR ÎN ANTURAJUL LUI MARIO FRESH. ACUM SUNT PRIETENI DE NEDESPĂRȚIT ȘI FAC MII DE EURO ÎMPREUNĂ)

Din primele informații, se pare că masacrul ar fi început din cauză ca Jador ar fi refuzat să facă poze cu niște fete, cu câteva ore în urmă, în clubul în care aceștia își făcuseră apariția în Mamaia.