Motivul pentru care Gina Chirilă a renunțat la „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Publicat: 17/02/2020 | 20:11

Recent, Gina Chirilă a decis să părăsească emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Soția lui Bogdan Vlădău a fost la un pas de a leșina pe platourile de filmare. După acest eveniment, ea a decis că este momentul să se retragă din show-ul de la Kanal D.

În timpul filmărilor emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Gina Chirilă a trăit un moment care i-a speriat pe toți cei prezenți. Aflată în ultimul trimestru de sarcină, concurentei i s-a făcut rău. Ilinca Vandici s-a văzut nevoită se oprească filmările, iar Gina Chirilă a fost scoasă pe brațe din platoul de filmare. (CITEȘTE ȘI: CINE O ÎNLOCUIEȘTE PE GINA CHIRILĂ, LA BRAVO, AI STIL! CELEBRITIES. VEDETA A FOST CRITICATĂ ÎN REPETATE RÂNDURI DE JURAȚII EMISIUNII!)

Se pare că toată agitația concursului și orele lungi de filmare au fost greu de suportat pentru viitoare mămică. Gina Chirilă a postat pe contul personal de Instagram câteva cuvinte despre cele întâmplate și a explicat de ce a ales să se retragă. (VEZI ȘI: GINA CHIRILĂ ȘI BOGDAN VLĂDĂU AU ALES NUMELE BEBELUȘULUI! ILINCA VANDICI S-A EMOȚIONAT CÂND A AUZIT APELATIVUL ATÂT DE RAR ÎNTÂLNIT)

 „Acum câteva luni am acceptat invitația la @bravoaistil, însă astăzi va anunț ca am ales sa părăsesc acest concurs pentru a avea parte de mai multă odihnă și liniște în această perioadă frumoasă a vieții mele! Mulțumesc @kanaldromania și @bravoaistil pentru aceasta experiență și va mulțumesc vouă! Ați fost și sunteți minunați.

Sper că am transmis prin firea mea ce am avut de transmis! Așa ca nu uitați sa fiți voi înșivă, să vă apreciați la adevărata valoare și in primul rând sa fiți VOI fericiți cu Voi! Iubindu-te pe tine însuți vei fi capabil să-i iubești și pe ceilalți”, a scris Gina Chirilă.