Motivul pentru care Giani Kiriță nu a vorbit timp de un an cu Roxana, fiica lui

Publicat: 15/04/2021 | 18:26

Giani Kiriță a devenit celebru de pe când era fotbalist la Dinamo, după care a prins transferul afară. A intrat apoi în lumea showbizului, la Exatlon, competiția urmărită cu sufletul la gură de sute de mii de telespectatori. Dar puțini știu că fostul fotbalist al ”câinilor” nu a vorbit, timp de aproximativ un an, cu fiica lui, Roxana.

De la ce a pornit scandalul care i-a despărțit pe cei doi atâta vreme? Giani a vrut ca fiica lui să meargă la facultate, imediat după terminarea liceului, doar că Roxana avea cu totul alte planuri! Și nu a vrut să renunțe la ele în ruptul capului. Astfel, ea a plecat din țară și a rupt orice legătură cu tatăl ei. Timp de un an ei nu și-au vorbit, dar totul este trecut, acum. S-au împăcat și au o frumoasă relație tată-fiică. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA TONCIU, MĂRTURISIRE SURPRINZĂTOARE DIN VIAȚA INTIMĂ: “GIANI KIRIȚĂ A FOST CEL MAI PLICTISITOR ÎN DORMITOR” | VIDEO)

Motivul pentru care Giani Kiriță nu a vorbit timp de un an cu Roxana, fiica lui

Giani a rămas cu un regret, totuși, pentru perioada în care a stat departe de Roxana. Avea chiar sp dezvăluie asta, fără nicio reținere. “Chiar n-am vorbit cu ea un an de zile, e Berbec la fel ca mine. Mi-a spus că nu vrea să facă facultatea, că vrea să facă școala de make-up. Nu m-a ascultat, a plecat în Anglia cu iubitul ei, acolo unde n-a mai dovedit nimic”, avea să dezvăluie Giani Kiriță la emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV. (NU RATA: GIANI KIRIȚĂ S-AR FI SĂTURAT DE „ȘCOALA VIEȚII”. DE CE AR FI RUPT FOSTUL „VULTUR DE NOAPTE” CONTRACTUL CU ANTENA)

Tot fostul fotbalist avea să povestească ce a făcut când a aflat că fiica lui are iubit. “N-am iubită, am avut. Fata mea e la fel ca mine, pe caterincă. Mă lasă în pace. Știam că o să vină și momentul ăsta. L-am invitat la o cafea, l-am întrebat în ce zonă stă și i-am spus: ai grijă. A înțeles ce avea de înțeles”, a spus Giani Kiriță.