Motivul pentru care Daniela Nane a refuzat să mai apară în filme, deși nu a dus lipsă de oferte. “Din fericire, am ajuns la…”

Publicat: 27/01/2020 | 19:44

Daniela Nane este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, însă aparițiile ei sunt extrem de rare în ultima perioadă. Recent, în cadrul unui interviu, artista a dezvăluit și motivul: a devenit mai selectivă și acceptă doar proiectele care o satisfac din toate punctele de vedere.

Din fericire, am ajuns la vârsta la care pot să-mi aleg proiectele în care să mă implic sau nu. Primesc propuneri și am libertatea de a alege dacă accept sau nu, așa că aleg doar ceea ce îmi place și mi se pare că mă reprezintă”, a povestit Daniela Nane conform libertatea.ro.

VEZI AICI: CUM ARATĂ DANIELA NANE ÎN COSTUM DE BAIE, LA 48 DE ANI! FOSTA MISS UNIVERE ROMÂNIA ȚINE DIETĂ

Daniela Nane, recital în SUA

Daniela Nane recunoaște, totuși, că îi este dor să apară într-un nou film, însă nu disperă. Are răbdare și așteaptă proiectul potrivit.

Îmi e dor să fac film, pentru că nu am mai făcut de mult. Dar și dacă aș face o pauză din teatru cu siguranță aș avea aceelași sentiment. Pentru mine ambele sunt importante și mă definesc”, a mai spus Daniela Nane.

În prezent, soția lui Adrian Cioroianu se află în SUA, unde a susținut un recital de muzică și de poezie de dragoste, “Pianul cu poeme”.