Motivul pentru care Cristina Ich a renunțat la Facultatea de Medicină: „M-a dărmat psihic”

Publicat: 16/12/2020 | 23:25

 

Cristina Ich  a spus de foarte multe ori că a fost studentă la medicină, dar nu a precizat motivul pentru care a renunțat. Totul ar avea legătură cu un episod mai puțin fericit care are legătură cu părinții ei. 

Nu de puține ori „Prințesa Instagramului” a afirmat că a fost studentă la Facultatea de Medicină, dar că a renunțat. Nu a spus niciodată ce a făcut-o să ia această decizie, mai ales că îi plăcea ce studia. Iată că acum, într-un moment de sinceritate Ich a dezvăluit că totul a avut o foarte mare legătură cu părinții ei. În timpul studenției, părinții Cristinei au avut un accident iar acest lucru a afectat-o foarte mult și nu a mai putut face față cursurilor.

Acesta este un subiect sensibil pentru mine, pentru că mi-aş fi dorit să devin medic. Aveam toate şansele, însă mi s-au dat planurile peste cap atunci când părinţii mei au trecut printr-un accident groaznic, în care era să-i pierd. Asta m-a dărâmat psihic şi nu am mai dat randamentul necesar pentru a face faţă studiilor.„, a declarat Cristina Ich pentru Ok! Magazine

Cristina Ich: „Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face totul la fel”

Puternică din fire, Ich s-a redresat și s-a orientat către activitatea din online. Pas cu pas, Cristina Ich a reușit să devină una dintre cele mai urmărite femei din România, publicul ei fiind format atât de partea feminină, cât și de cea masculină.

Rutine de skincare, sfaturi de viață sau legate de partea amoroasă, toate acestea au făcut-o să câștige Romanian Social Media Star of 2020. Cu toate că parcursul nu a fost deloc ușor și de multe ori am văzut-o plină de nervi și cu lacrimi în ochi, Ich nu regretă nimic.

Am spus de mai multe ori că poate nu tot ce mi-am dorit am realizat, însă cu siguranţă nu regret nimic. Sunt recunoscătoare pentru toate experienţele şi oportunităţile de care am avut parte şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face totul la fel. ” , a mai adăugat Ich

VEZI ȘI: ” CRISTINA ICH REACȚIONEAZĂ DUPĂ CE A FOST ACUZATĂ CĂ TRĂIEȘTE DIN „MOCANGEALĂ”: „AM PLĂTIT ORIUNDE AM FOST”  

Job-ul de influencer nu-i afectează viața de familie

Cristina Ich mărturisește că job-ul din mediul online pe care-l face de atâta timp nu i-a afectat niciodată relațiile personale. Nici măcar acum când are propria familie. Alex Pițurcă este foarte înțelegător și o susține foarte mult în ceea ce face. Iar ea, știe cum să-și împartă viața astfel încât nimeni să nu aibă de suferit, în special Noah, fiul ei.

„Am avut marele noroc să fiu înconjurată de oameni care să-mi respecte alegerile, iar jobul meu este una dintre acestea. La fel cum muncesc eu, munceşte şi Alexandru, astfel nu simţim că nu ne oferim destulă atenţie. Sunt o persoană emotivă şi impulsivă, iar tocmai pentru că mă dedic prea mult, orice aş face vreodată m-ar consuma. Însă, odată ce mă temperez, lucrurile revin la normal, iar Alexandru mereu m-a susţinut în ceea ce fac. În weekend-uri, de regulă, petrec cel mai puţin timp pe reţelele sociale sau chiar deloc, pentru că mă dedic total lui Noah.”, a conchis Cristina Ich.

CITEȘTE ȘI: ” CRISTINA ICH ANUNȚĂ DESPĂRȚIREA DE PIȚURCĂ JR.? CU CINE AR FI „FUGIT” ALEX ÎNTR-O VACANȚĂ LA MUNTE