Motivul pentru care Carmen Șerban nu vrea să ajungă în fața altarului: „Nu sunt de lungă durată”

Publicat: 08/01/2021 | 11:26

 

Camen Șerban face parte din categoria femeilor care nu vor să ajungă în fața altarului. Nu este împotriva acestui pas, mai ales că e o persoană credincioasă, dar nu simte că e cazul. Are o relație de peste patru ani, dar afirmă că pentru un artist e greu să facă acest pas. 

Una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicii de petrecere nu se grăbește să se căsătorească. Deși este într-o relație de patru ani, Carmen Șerban afirmă că nu e dornică să facă pasul următor. Are și motive bine întemeiate. În opinia ei, pentru un artist e foarte greu să meargă pe drumul acesta și nu și-ar dori să se căsătorească și apoi să divorțeze.

„Nu-mi doresc să fac asta pentru că nu sunt de lungă durată. Și ce fac, vin și îi prezint și după aia ne despărțim? Fiecare femeie își dorește să ajungă la altar cu cine trebuie. Sufletul pereche este greu de găsit atunci când ești artist”.

Am o relație de patru ani de zile, dar atunci când am chef să stau singură, îi zic sa meargă și până pe la el acasă. Eu nu mă consider o femeie frumoasă, ci o femeie cu șarm, foarte veselă. ”, a mai declarat Carmen Șerban la Antena Stars.

VEZI ȘI: ” TEO TRANDAFIR, DEZVĂLUIRI DESPRE PRIMUL IUBIT. CARE A FOST MOTIVUL PENTRU CARE VEDETA S-A DESPĂRȚIT DE EL:” MI-AM VĂZUT IUBIREA VIEȚII PLECÂND” 

Carmen Șerban, la un pas de tragedie

Carmen Șerban a pățit-o în perioada când nu era celebră și avea propria afacere cu pâine. A băgat 200 de pâni la făcut în cuptor, iar când a vrut să verifice, a ieșit însre ea. A pus mâna pentru a-și proteja fața și s-a ales cu arsuri destul de grave. A ajuns la spital, unde a stat internată câteva zile. 

Invitată la ”Vorbește lume”, emisiune de pe Pro TV prezentată de Adela Popescu și Cove, artista a povestit ce s-a întâmplat. A mai dezvăluit și peripețiile din cei 10 ani în care nu era o cântăreață. Mai fredona câte o melodie, doar pentru ea, din plăcere și pentru că avea, într-adevăr, talent.

”Am băgat 200 de pâni în cuptor. M-am dus să vad cum e, am deschis și m-am ars. Am pus mâna la față, instinctiv. M-a ars tare, am pus pe rană, imediat, niște lapte dintr-o găleată. Mâna avea să mi se vindece după trei-patru ani. Câteva zile am stat în spital, cu bandaje…”, a povestit Carmen Șerban.

Artista avea să închidă după acel incident brutăria. ”Am lăsat totul acolo, nu am luat nimic, le-am lăsat și am plecat”, spune Carmen. 

CITEȘTE ȘI: ” VIORICA DE LA CLEJANI, PE URMELE MARGHERITEI? ARTISTA VREA SĂ TREACĂ PRAGUL MEDICILOR ESTETICIENI