Motivul pentru care Carmen de la Sălciua nu șterge pozele cu fostul soț, după despărțire: „Nu a fost…”

Publicat: 01/03/2020 | 16:29

De când CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA v-a spus, în exclusivitate că artiștii Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit, acest aspect din viața celor doi nu mai este deloc un secret. Mai mult, cântăreața a recunoscut în mod public despărțirea, dar, cu toate acestea, nu vrea sub nicio formă să șteargă fotografiile cu fostul soț de pe rețelele de socializare. 

Carmen de la Sălciua și-a asumat în mod public despărțirea de Culiță Sterp, iar acum a răspuns la întrebarea pusă de toți curioșii din mediul online. Toți fanii artistei o întreabă de ce anume nu șterge pozele cu fostul soț, dacă tot și-au spus din nou adio.

Ei bine, Carmen a mărturisit că îl respectă pe acesta și că a făcut parte din viața ei, cu bune și cu rele și nu are motive să renunțe la fotografiile de pe Instagram și Facebook. „Vor rămâne acolo! Nu a fost un nimeni… a fost soţul meu în faţa lui Dumnezeu şi în faţa lumii! Am un respect faţă de aceşti ani! Atât! În rest să ne ajute Dumnezeu la fiecare pe drumul nostru!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Carmen a recunoscut public despărțirea de fostul soț

După mai multe întrebări primite pe contul ei de Instagram, Carmen de la Sălciua a spus lucrurilor pe nume și le-a răspuns tuturor la cea mai clasică întrebare: mai este sau nu cu Culiță?

Artista și-a asumat în mod public faptul că ea și cântărețul nu mai formează un cuplu. „Vă mulțumesc frumos pentru interesul vostru vizavi de viața mea personală, respectiv relația mea cu fostul meu soț!
Vreau să precizez că aceasta este de domeniul trecutului!
Aș aprecia dacă acest subiect s-ar încheia aici! Mulțumesc frumos”a scris Carmen de la Sălciua, într-un comentariu, pe Instagram.