Motivul pentru care Andreea Bălan a decis să facă un contract prenupțial: ”Mi-am dat seama că dacă eu aș muri…”

Publicat: 05/03/2020 | 13:01

S-a aflat motivul pentru care Andreea Bălan a decis să facă un contract prenupțial. Artista este cea care a dezvăluit de ce a luat această hotărâre.

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit a căzut ca un trăsnet. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să ajungă la divorț, iar acum lumea se întreabă cum se va împărți averea colosală a artistei. Ei bine, îninate să se căsătorească, Andreea Bălan și Goerge Burcea au încheiat un contract prenupțial.

Averea artistei este la adăpost, însă, în cazul în care Andreea Bălan ar păți ceva… George Burcea ar putea vinde o proprietate pentru a-și putea întreține fetele. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE ÎI REPROȘA MEREU ANDREEA BĂLAN LUI GEORGE BURCEA: ”AM FOST SINGURUL CARE A CREZUT ÎN ELE. MEREU”)

”Deşi iniţial am zis că nu vreau nuntă, nimic fastuos, şi ani de zile am negat nunta, poate din alte răni de-ale mele din trecut, după stopul cardiac, am decis că vreau să mă cunun la biserică şi că vreau să semnez actele, pentru că pe patul de spital, mi-am dat seama că dacă eu aş muri, şi noi nu avem acte, el nu ar fi putut avea acces la anumite lucrurui ca să aibă grijă de fete. Şi a fost o decizie luată la o cumpănă grea, poate dacă nu se întâmpla, nu faceam acte, dar oricum familia era cu el şi voiam să rămânem împreună pentru tot restul vieţii. Şi aşa am decis să facem acea nuntă frumoasă, bineînţeles cu fast.

Imediat după ce mi-am revenit, mi-am dorit ca George să aibă posibilitatea să ne crească fetițele în cazul în care se întâmplă ceva cu mine, așa că am făcut un act prin care el putea vinde o proprietate din care să aibă bani să întrețină fetele”, a mărturisit Andreea Bălan la XNS.

George Burcea: ”Nu mi-am abandonat copiii”

Andreea Bălan a spus lucrurilor pe nume, la doar câteva zile de când a mărturisit public că s-a despărțit de tatăl fetițelor sale, George Burcea. În emisiunea lui Dan Capatos, artista a făcut dezvăluiri dureroase. În ciuda faptului că suferă enorm din cauza rupturii, Andreea Bălan nu l-a denigrat, însă, pe George Burcea.
Acum, însă, după apariția la TV a Andreei Bălan a apărut și prima reacție a soțului artistei. O reacție acidă, care i-a pus pe fani pe gânduri. Printre altele, George Burcea a mărturisit că nu și-a abandonat copiii. (VEZI ȘI: S-A AFLAT! CINE L-A DAT PE GEORGE BURCEA PE MÂNA POLIȚIEI: ”ERAM DE FAȚĂ CÂND S-A ÎNTÂMPLAT ACEST LUCRU”)
”Dacã nu mai locuim sub acelasi acoperis, nu inseamnã cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei si ii vizitez la 2-3-5 zile ( în functie de activitãtile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece si mai mult timp impreunã prin parcuri/ sãli de repetitii, platouri sau excursii.
– Dacã despre mine care sunt aici, in B, lângã copii, spuneti ca i-am abandonat, atunci ce parere aveti de pãrintii care i-au lãsat la maternitãti, i-au aruncat la cos, i-au lasat pe strãzi, la rude, vecini, au plecat din tara sau si mai rãu, au intrat în puscãrie din cauza unei crime, de exemplu…?! De ei ce spuneti?
– Este cert faptul cã fetitele mele suferã pentru cã nu sunt acolo in fiecare zi, dar în acelasi timp consider cã ei, copiii, suferã mai mult dacã se dezvoltã într-o familie cu violenta fizicã sau psihicã, cu tipete si frustrãri din partea pãrintilor”, a mărturisit George Burcea.