Motivul pentru care Andreea Bălan și soțul ei nu au arătat-o pe Ella după ce s-a născut: ”Nu ne vindem copilul!”

Publicat: 25/12/2019 | 11:21

Foarte mulți internauți s-ar fi așteptat ca Andreea Bălan și George Burcea să facă foarte multe fotogarfii împreună cu micuța Ella, după nașterea acesteia, și să le posteze în mediul online. Totuși, au avut parte de o surpriză, iar cei doi au dezvăluit care a fost motivul pentru care au preferat discreția.

George Burcea a mărturisit că fetița este prea mică, deocamdată, având timp destul la dispoziție pentru a-și arăta fața. ”Nu am vrut încă”, a recunoscut acesta. Mai mult, soțul Andreei Bălan a spus și că nu au dorit să ”vândă” fetița unei publicații.

Este foarte mica. Are timp sa isi arate fata. Nu am facut un scop sa unei publicatii. Pur si simplu, nu am vrut inca…”, a declarat George Burcea.

O familie fericită. Foto – Unica

”Nu am avut nicio pretenție financiară”

Pe de altă parte, Andreea Bălan a scris pe blogul personal că, împreună cu soțul ei, au decisă să facă o ședință foto frumoasă, pe… coperta unei reviste. Nu pe Facebook, așa cum se obișnuiește în multe cazuri. Andreea a ținut să precizeze că nu au încasat bani pentru respectiva ședință foto, asta pentru a limina, din start, orice eventuale speculații.

„Împreună cu George, am decis să facem o şedinţă foto frumoasă şi să o arătăm pe coperta unei reviste şi nu pe Facebook pur şi simplu. Ţin să menţionez că nu am luat bani de la revistă, deoarece, din nou, m-am lovit de ura oamenilor care au spus «Ai ţinut-o ascunsă ca să iei bani». Ne-am dorit să o arătăm într-un cadru frumos şi prin urmare nu am avut nicio pretenţie financiară. De ce nu am pus-o pe Facebook? Nu am vrut să fac precum majoritatea şi mi-am dorit ca prima apariţie să fie cu nişte poze frumoase, profi“, scrie Andreea Bălan pe blogul personal, după ce a apărut alături de fetița ei pe copera revistei Unica.