Motivul pentru care Alex Bodi e obligat să stea în carantină instituţionalizată. Bianca Drăguşanu va turba de furie

Publicat: 24/06/2020 | 11:20

Alex Bodi este obligat să stea în carantină instituţionalizată. Iar motivul o va înfuria la culme pe Bianca Drăgușanu.

Marți seară, Alex Bodi a fost oprit de oamenii legii după ce ar fi condus cu 104 km/h. Surse judiciare au declarat pentru Gândul.ro, că acesta trebuia să fie în izolare pe perioada 13 iunie-26 iunie, motiv pentru care au fost luate măsurile legale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55/2020. De asemenea, Alexandru Bodi a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere.

Alex Bodi a fost dus în carantină la Hotel Ramada.

Alex Bodi a fost în Londra, la Daria Radionova

Alex Bodi a pus punct relației cu Daria Radionova și a venit în țară. Afaceristul trebuia însă să stea în izolare la domiciliu din momentul în care s-a întors din Londra. Doar că… nu a respectat regulile.

Hotărât să-i intre în grații Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi a mers în Mamaia după ea. Blondina a cedat insistențelor fostului ei soț și de atunci și-au petrecut majoritatea timpului împreună. (CITEȘTE ȘI: BAT DIN NOU CLOPOTE DE NUNTĂ PENTRU ALEX BODI ȘI BIANCA DRĂGUȘANU? ”ESTE SINGURA FEMEIE CU CARE…”)

Au ieșit în oraș, s-au plimbat și s-au întâlnit cu diverși prieteni. Alex Bodi nu a respectat nici măcar o zi izolarea la domiciliu și s-a întâlnit cu multe persoane, printre care și cu fetița Biancăi. Acum, însă, el este obligat să stea în carantină instituționalizată.