Motivul pentru care Adina de la Heaven nu își va boteza fetița: ”Asta nu se face la…”

Publicat: 21/01/2020 | 16:46

În urmă cu patru luni, Adina de la Heaven a devenit mămică pentru prima oară. Ei bine, acum, artista a dezvăluit și motivul pentru care fetița ei nu va fi botezată.

De câțiva ani buni, Adina trăiește o poveste de dragoste ca-n povești cu Glance. La început cei doi au fost colegi, dar cu timpul s-au îndrăgostit unul de altul și au decis să înceapă o relație. Acum, Adina și Glance formează unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. (CITEȘTE ȘI: ADINA DE LA HEAVEN, ÎN LACRIMI ÎN FAŢA IUBITULUI: ”DE AIA M-AM EMOŢIONAT!”)

În urmă cu patru luni, artista a devenit mămică pentru prima oară. Micuța Zaynab Maria, însă, nu va avea parte de un botez deoarece ea a moștenit religia tatălui ei, care este musulman. Așa că va fi o petrecere la care vor participa apropiații și familia. Evenimentul așteptat va avea loc pe 25 ianuarie, la un restaurant de fițe din Herăstrău.
”Facem o petrecere cu peste 100 de invitați, nu e botez, pentru că asta nu se face la musulmani. Glance nu vrea ursitoare, le consideră un moft, așa că nu cred că vom avea. Eu am vrut petrecere restrânsă, doar cu familia și am ajuns la peste sută de invitați. Până acum am primit multe hăinuțe, lenjerie pentru ea, dar un cort pentru joacă e ceva minunat. Cred ca nu va mai dormi în pătuț de acum încolo, a declarat Adina de la Heaven pentru Click!

Adina și Glance se iubesc de aproape șase ani

După un divorţ şi alte câteva relaţii eşuate de iubire, Adina Postelnicu şi-a găsit liniştea în braţele rapper-lui Glance, un arab mai mic decât ea cu zece ani. Cei doi s-au afişat pentru prima dată împreună la nunta lui Connect R, care a avut loc toamna lui 2014 recunoscând astfel în faţa tuturor că formează un cuplu.

Până a avea o relaţie amoroasă, cei doi au colaborat la mai multe piese. (VEZI ȘI: ADINA DE LA HEAVEN A IZBUCNIT ÎN LACRIMI: ”SUNT FOARTE EMOTIVĂ!”)