Motivul jenant pentru care Irinel Columbeanu nu a ajuns la procesul cu Monica Gabor! Afaceristul i-a cerut recent ajutorul fostei soții

Publicat: 05/06/2020 | 09:48

S-a aflat de curând motivul jenant pentru care Irinel Columbeanu nu a ajuns la procesul cu Monica Gabor, în care afaceristul a solicitat în instanță falimentul și scoaterea la licitație a bunurilor deținute de firma deschisă pe numele fostei soții. Mai mult, acesta i-a cerut recent ajutorul mamei fiicei sale, iar stabilită de mulți ani în America.

Nu rata: Irinel Columbeanu era poreclit “Ileana” în tinerețe. Care e motivul intim pentru care fetele i-au zis așa

Motivul jenant pentru care Irinel Columbeanu nu a ajuns la procesul cu Monica Gabor

Potrivit declarațiilor redactate de grefierul de la Tribunalul București, Irinel Columbeanu nu a ajuns la procesul cu Monica Gabor pentru că a fost blocat în aglomerația din București. Punctualitatea fostului milionar “i-a fost știrbită” și din cauza faptului că, în prezent, el nu mai deține mașinile luxoase de altă dată și nu mai are nici șoferi. Acum, afaceristul conduce o mașină cumpărată second-hand, care valorează 5.000 de euro.

“Reclamantul prin avocat, solicită acordarea unui termen în vederea audierii reclamantului, acesta neputând fi prezent la acest termen de judecată, întrucât este blocat în trafic. Instanța constată că niciunul din cei doi asociați nu s-au prezentat în vederea audierii, deși au fost legal citați în acest sens, astfel încât, în baza art. 262 alin 2 C__, va proceda în continuare la soluționarea cauzei”, se arată în documentul redactat de grefierul de la Tribunalul București, potrivit wowbiz.ro.

Descoperă și: Fabulos! Care este suma de la care pornește licitația pentru vila din Izvorani în care a locuit Irinel Columbeanu

Din fericire pentru Irinel Columbeanu, el a avut câștig de cauză în procesul cu Monica Gabor, pentru că judecătorii au admis cererea afaceristului de a numi un lichidator pentru firma dizolvată, deși aceasta mai are încă datorii. Avocatul său a despus la dosar o serie de e-mailuri pe care fostul milionar i le-a trimis fostei lui soții ca să lămureacă situația cu firma, însă, discuțiile inițiate de el au rămas fără răspuns.

Irinel Columbeanu i-a cerut fostei soții, Monica Gabor, un ajutor financiar

Surse din anturajul lui Irinel Columbeanu au dezvăluit că acesta a rugat-o pe Monica Gabor să-l sprijine financiar, având în vedere că abia reușește să se întrețină. El a fost evacuat din apartamentul aflat într-un cartier rezidențial din nordul Capitalei din cauza datoriilor acumulate la chirie și acum locuiește într-unul închiriat din zona Colentina. În urmă cu 14 ani, afaceristul avea o avere estimată la 70 de milioane de euro.

“Irinel a sunat-o pe Monica. A lăsat ruşinea la o parte şi i-a spus că are nevoie de nişte bani şi i-a explicat ce probleme are. Monica are un tată de întreţinut, o are şi pe fiica ei Irina în America, aşa că nu i-a spus din prima: «Da». Este o situaţie grea pentru el. De când a pierdut toată averea, abia se mai întreţine” au povestit apropiați de-ai afaceristului pentru click.ro.

Află și: Topul vedetelor care au o relație specială cu Biserica. Pe ce locuri se clasează Oana Zăvoranu, Iulia Vântur, Monica Gabor, Roxana Vancea sau Alina Plugaru

Monica Gabor se iubește cu Mr. Pink de aproape 10 ani

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă pe 18 ianuarie 2007, iar în 2011, ei au divorţat. După despărţirea de afaceristul de la Izvorani, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo. La începutul lui 2018, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe “fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Antony.

Citește și: Ce spunea Edith Gonzalez despre Monica Gabor când a fost în România

Frumoasa româncă merge la serviciu cu un Rolls Royce Wraith, în valoare de 300.000 de dolari. Autoturismul de lux l-a primit cadou de la Mr. Pink. Monica Gabor s-a instalat în biroul miliardarului asiatic, aflat într-o clădire de pe Rodeo Drive, celebrul bulevard din Beverly Hills, și îl ajută în afacerile cu celebra băutură energizantă, care-i poartă numele. Mai mult, ea a devenit profesoară suplinitoare la o şcoală din Beverly Hills, unde predă limba engleză copiilor de imigranţi și este foarte mândră de jobul său.