Motivul ireal din cauza căruia Kim Kardashian nu se mai spală: „Este o presiune mult prea mare și nu…”

Publicat: 19/04/2020 | 15:13

De când se află în carantină, Kim Kardashian West a uitat complet de igiena personală. Vedeta, în vârstă de 39 de ani, e explicat și de ce se intâmplă acest lucru. 

Kim a mărturisit recent pe Instagram că nu mai face duș și nu se mai piaptănă. De când a intrat în carantină, în contextul pandemiei de coronavirus, vedeta a renunțat la igienă.

Stresul, principalul impediment

Vedeta, care are de filmat pentru emisiunea „Keeping up with the Kardashians”, trebuie să își schimbe hainele la fiecare două ore și să se machieze singură!

În același timp, vedeta îi are în grijă și pe copiii ei și ai lui Kanye West: North, Saint, Chicago și Psalm. Kim Kardashian West a invocat motivul „îngrijirii copiilor” atunci când soțul a întrebat-o de ce nu se mai spală, conform Contactmusic.com.

„Părul meu este un dezastru de când a început carantina din cauza COVID-19. S-au închis toate coafoarele și sunt obligată să mă machiez de două ori pe zi pentru că tenul meu s-a îngrășat foarte tare.

Trebuie să îmi educ copiii care fac școala de acasă și să am grijă de ei pentru că bonele nu mai vin la noi. Este o presiune mult prea mare și nu mai am timp să fac duș cu săptămânile”, a declarat Kim Kardashian West.