Motivul intim pentru care tânăra din imagine nu a fost lăsată să se îmbarce în avion. Cazul Andreei a devenit viral: “Mă simt umilită”

Publicat: 29/01/2020 | 13:25

Andreei, tânăra din imagine, i s-a interzis să se îmbarce într-un avion al companiei aeriene United Airlines dintr-un motiv intim incredibil. Cazul halucinant al focoasei blonde a devenit viral.

Citește și: Curs valutar BNR 29 ianuarie 2020. Nu e o eroare. Câți lei costă azi 1 euro

Andrea Worldwide, incident neplăcut când a călătorit cu cei de la United Airlines

În urmă cu câteva ore bune, Andrea Worldwide și-a cumpărat bilet de avion și intenționa să călătorească din Denver, statul colorado în Newark, statul New York. La destinație, ea era așteptată de iubitul său. Din păcate, planurile lor au fost date peste cap înainte de îmbarcarea blondei. Și asta pentru că a fost oprită de un angajat al companiei aeriene United Airlines chiar în momentul în care trebuia să urce la bordul aeronavei.

Motivul este unul incredibil… Outfitul ei! În cadrul unui interviu, tânăra a mărturisit că i s-a reproșat că bluza pe care o poartă este mult prea decoltată și lasă la vedere sutienul, chiar dacă aceasta ar fi putut cu ușurință să își acopere bustul cu o eșarfă pe care o avea la gât – puteți vedea imagini cu ținuta femeii în galeria foto a articolului.

“M-am simțit simt complet umilită, jenată, confuză. Am simțit de parcă toate privirile erau asupra mea”, a declarat Andrea Worldwide, potrivit jurnaliștilor de la Mirror.

După ce discuția a luat amploare, ea a fost lăsată să urce în avion. În plus, reprezentanții companiei aeriene United Airlines au contactat-o ca să îi ofere un voucher, în semn de mulțumire că a ales să zboare cu United Airlines.Andrea Worldwide este membru Platinum al acestei companii aeriene și a refuzat oferta de împăcare.