Motivul halucinant pentru care un bărbat din Iași și-a băgat o petardă în gură și i-a dat foc: ”Din păcate leziunile, erau incompatibile cu viața”

Publicat: 27/12/2019 | 08:35

Un bărbat din localitatea Belcești, județul Iași, și-a băgat o petardă în gură și i-a dat foc. Medicii nu l-au mai putut salva, din nefericire, dar circumstanțele care au dus la această tragedie sunt șocante.

Bărbatul avea 40 de ani și era tată a cinci copii. După ce nevasta nu i-a mai dat să bea, bărbatul – aflat sub influența alcoolului – a amenințat că se va sinucide. Bineînțeles că, inițial, nimeni nu l-a crezut, însă urmarea a fost tragică. Acesta și-a pus planul în aplicare după ce a mers într-o altă cameră a casei.

Medicii ieşeni au mers de urgență la faţa locului, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat. „Am fost solicitaţi în jurul orei 20, pentru un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Belceşti, cu leziuni datorate exploziei unei petarde pe care şi-a introdus-o aprinsă în cavitatea bucală. La locul solicitării a fost trimisă ambulanţa cu medic de la Târgu Frumos, dar din păcate leziunile erau incompatibile cu viaţa“, a precizat Diana Cimpoeşu, medic-şef al UPU SMURD Iaşi, potrivit ziaruldeiasi.ro.

„Politiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că bărbatul, din comuna Belceşti, fiind sub influenţa alcoolului, s-ar fi autoaccidentat cu un articol pirotehnic, iar ulterior a fost declarat decesul acestuia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.