Motivul cutremurător al plecării Gabrielei Cristea de la Kanal D. La ce chinuri a fost supusă

Publicat: 21/12/2019 | 11:43

Gabriela Cristea a plecat de la postul Kanal D, însă vedeta nu a putut uita momentele foarte grele prin care a trecut atunci când prezenta emisiunea ”Noră pentru mama”. Gabriela și-a deschis sufletul, cum se spune, iar dezvăluirile sale sunt nu numai emoționante, ci și cutremurătoare.

Așa cum povestea și Mădălin Ionescu – care s-a referit, la rândul său, la perioada în care a lucrat pentru Kanal D, la emisiunea ”WOWbiz” -, munca în televiziune implică sacrificii uriașe. Și, având în vedere volumul de muncă, oboseala își spune cuvântul și pune o amprentă negativă asupra stării de sănătate. Gabriela Cristea povestește că a avut probleme foarte mari cu glanda tiroidă și, de atunci, se află pe tratament permanent. Nici stilul de viață sănătoas nu a putut elimina, până acum, acele repercusiuni ale efortului intens de fiecare zi.

„Am muncit mult, nimeni nu ştie cât munceam săptămânal pentru emisiunea zilnică. Am două chestii, probleme de sănătate de când am muncit pentru «Nora pentru mama», cu care am şi rămas. Toată lumea zicea că am câştigat atâţia bani, însă din cauza stresului am avut probleme. Ar trebui să primesc nişte sporuri. Am avut probleme care par minore, dar nu e aşa. Am început să am probleme cu tiroida la momentul ăla, şi sunt pe tratament permanent. Am dus-o o perioadă pe tratament şi stil de viaţă sănătos, dar asta evoluează şi acum fac tratament zinic”, a mărturisit Gabriela Cristea, în emisiunea ”Mădălin Ionescu show”.

Gabriela Cristea: ”Am început să am probleme cu tiroida la momentul ăla şi sunt pe tratament permanent”