Motivul certurilor dintre Petre Roman și Silvia Chifiriuc. Nu o să-ți vină să crezi

Publicat: 02/01/2021 | 13:42

 

Silvia Chifiriuc și Petre Roman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste un deceniu și au un băiat de 11 ani. Ca în orice familie, și în a lor, apar și neînțelegerile. Cele mai multe izvorăsc din faptul că sunt diferiți și tind către perfecțiune în tot ce fac.

Cum nicio relație nu e ocolită de certuri și în familia fostului premier se mai întâmplă să-și arunce vorbe grele. În general, micile ciondăneli pornesc de la felul în care vor să-l crească pe Petrus. Silvia e mai blândă și mai înțelegătoare, iar lui Petre Roman îi revine rolul de părinte autoritar.

„Nu suntem la fel. Ne mai ciondănim din privința asta pentru că ne dorim ca lucrurile să iasă foarte, foarte bine. Mami îl răsfață într-un hal fără de hal, îl răzgâie, iar eu trebuie să fiu ăla mai rău’, a mărturisit fostul premier, Petre Roman.

„Oricum, este mai bine așa, pentru că există un echilibru. El știe că la tati nu se poate chiar orice’, a adăugat cântăreața.

VEZI ȘI: „CE PENSIE ARE PETRE ROMAN? CÂȚI LEI PRIMEȘTE ÎN FIECARE LUNĂ DE LA STAT

Petre Roman, împătimit al urcatului pe munte

Fostul premier al României are la vârsta de 74 de ani o condiție fizică foarte bună și este foarte invidiat de ceilalți bărbați. Pentru a se menține, Petre Roman urcă pe munte în fiecare săptămână și face foarte mult sport.

„În fiecare săptămână, de mulți ani, de 25 de ani fac câte o ascensiune pe munte. Fie de la Sinaia, fie de la Bușteni, fie de la Predeal, fie de la Timiș. Asta a devenit o parte a vieții mele, sunt dependent de această ascensiune. E o stare de energie foarte bună și chiar pentru mine înseamnă o capacitate sporită de creativitate’, a mărturisit Petre Roman, pentru Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: ” ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE OANA ȘI PETRE ROMAN NU-ȘI VORBESC. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTRE CEI DOI