Moștenitorul român al unei averi de 2 miliarde € se căsătorește (a doua oară) cu un super-model de la Chișinău. Viitoare soție e demențială!

Publicat: 04/02/2020 | 23:35

S-a iubit cu Andreea Raicu, Lili Sandu sau Cristina Rus, iar acum și-a găsit partenera ideală în… Republica Moldova. Gabriel Stati, moștenitorul român al unei averi de două miliarde de euro, se căsătorește, a doua oară, cu un super-model de la Chișinău, pe nume Anastasia Fotachi. Viitoarea soție este, fără nicio exagerare, demențială! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă detalii și imagini în exclusivitate națională.

Gabriel Stati era, înainte de 2009, un nume cu rezonanță în showbiz-ul autohton. Îi depășea pe craii noștri atât prin averea impresionantă, cât și cu “colecţia” de femei frumoase, printre care s-au aflat şi nume celebre ca Andreea Raicu, Maria Marinescu, Cristina Rus sau Lili Sandu. În plus, era un pasionat de maşini de lux, adunând, de-a lungul timpului, o serie impresionantă de autoturisme pe care doar un milionar şi le poate permite.

(VEZI AICI: MOȘTENITORUL ROMÂN AL UNEI AVERI DE 2 MILIARDE € ȘI-A FĂCUT ”POFTA” CU O RUSOAICĂ SUPER-SEXY ȘI FAIMOASĂ!)

Totodată, în perioada sa de glorie, Gabriel Stati era cunoscut și pentru viața extravagantă pe care o ducea la București. La fiecare ieşire în oraş, acesta era însoţit de o mini-armată de bodyguarzi, aflată în mai multe automobile, care proteja maşina în care era milionarul. La momentul respectiv, avea o avere estimată la aproximativ două miliarde de euro, însă nu trebuie să surprindă dacă ținem cont că tatăl lui este nimeni altul decât Anatol Stati, cel mai bogat om din Republica Moldova.

A plecat în Republica Moldova și s-a căsătorit

Un eveniment petrecut în 2009 l-a determinat însă pe Gabriel Stati să dispară atât din viața mondenă, cât și din România. La momentul respectiv, s-a implicat activ în protestele organizate împotriva guvernului de peste Prut, soldate cu ciocniri destul de violente între autorităţi şi protestatarii prezenţi în centrul Chişinăului. Milionarul a fost arestat, iar, după ce a fost pus în libertate, nu a mai revenit la București.

A ales să ducă o viaţă mult mai liniştită la Chișinău. S-a căsătorit cu Natalia Diacov, fiica politicianului basarabean Dumitru Diacov, iar din relaţia lor au rezultat trei copii: o fată (Raluca) şi doi băieţi (Tristan şi Nichita). Cei doi au divorţat, dar au rămas în relaţii bune, având amândoi grijă să-şi crească copiii în armonie, în pofida separării.

(CITEȘTE ȘI: E BOSS DE BOSS! GREII DIN EUROPA ÎL INVIDIAZĂ MĂCAR PENTRU CONSTRUCŢIA FARAONICĂ!)

Își reface viața cu un super-model

Iată, însă, că, la 43 de ani, Gabriel Stati și-a refăcut viața alături de o femeie mai tânără, superbă și plină de viață. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an. Model de profesie, Anastasia Fotachi (24 de ani) este  frumusețea care urmează să-i devină soție celebrului miliardar. Potrivit informațiilor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, blonda a primit, deja, un inel de logodnă, iar pregătirile de nuntă au început. Nașa lor va fi Galyna Pînzari, un celebrul designer vestimentar din Republica Moldova.

Gabriel Stati, alături de viitoarea soție, Anastasia Fotachi

Anastasia Fotachi, răsfățată cu cadouri scumpe și vacanțe de lux

De precizat că Gabriel Stati își răsfață iubita cu cadouri scumpe, de care modelul este super-încântat. Spre exemplu, când Anastasia a împlinit 24 de ani, omul de afaceri i-a dăruit o bijuterie de zeci de mii de euro. De asemenea, după doar câteva săptămâni de relație, ”Prințișorul petrolului” și-a surprins partenera cu un dar costisitor, mai exact un automobil de lux, marca Mercedes. În plus, miliardarul obișnuiește să meargă cu iubita lui în vacanțe exotice, care costă o avere.

Anastasia Fotachi, viitoarea soție a miliardarului

(VEZI AICI: IUBITUL MILIONAR AL VEDETEI DE LA ”FERMĂ” RUPE TĂCEREA DIN ÎNCHISOARE)

S-a mutat, deja, cu iubitul și a făcut cunoștință cu viitorii socri

De precizat că Anastasia Fotachi, desemnată Miss Bikini Moldova în 2015, locuiește, deja, împreună cu Gabriel Stati. Totodată, tânăra a făcut cunoștință cu viitorii socri, iar aceștia au îndrăgit-o imediat. Când a câștigat titlul amintit mai sus, superba basarabeancă era studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității de Stat din Republica Moldova. Acum pare că a dat lovitura și în plan personal din moment ce va deveni soția moștenitorului unei averi de două miliarde de euro. Care, atenție, are și cetățenie română.

(CITEȘTE ȘI: MILIARDARUL ”CASANOVA” A LUAT-O ÎNAPOI PE LOGODNICA PE CARE O ACUZA DE INFIDELITATE! POVESTEA E FABULOASĂ…)

Deține un impresionant parc auto

Gabriel Stati are 17 maşini, care valorează, în total, aproximativ 1,5 milioane de euro! “Piesele grele” sunt două Rolls Royce Phantom, unul roşu şi altul negru, în valoare de 250.000 de euro fiecare, un Aston Martin DB9, de 170.000 de euro, un Ferrari 599 GTB, de 180.000 de euro, un BMW 760, în valoare de 75.000 de euro, şi un Cadillac Escalade în valoare de 70.000 de euro.

Rolls Royce-urile lui Gabi Stati au făcut furori de-a lungul timpului. Ele au apărut într-un videoclip al cântăreţului rus Timati, iar Rolls-ul negru al lui Stati a fost admirat inclusiv în Poiana Braşov, locul în care mulţi milionari de la noi îşi petrec vacanţele.

(VEZI ȘI AICI: IUBITA LUI DANI OȚIL A RĂVĂȘIT CARTIERUL MILIONARILOR CU O ROCHIȚĂ SUPER-TRANSPARENTĂ!)

Printre celelalte maşini ale lui Gabi Stati se numără două Chevrolet-uri, unul Tahoe şi celălalt Suburban (împreună costă 110.000 de euro), un BMW 630 (de 70.000 de euro), şi mai multe Mercedes-uri: C200, în valoare de 55.000 de euro, un E220 de 60.000 de euro şi un CLS320 de “numai” 35.000 de euro.

Gabriel Stati mai deţine şi câteva maşini mari, gen dubă, care sunt cel mai probabil folosite în afacerile pe care le are milionarul: două Mercedes-uri Sprinter, care nu sunt aşa de ieftine, doar una costând 17.000 de euro, şi un Ford Transit, care a costat ceva mai puţin, 9.000 de euro. Pe lângă acestea, Stati mai are şi două autoturisme Volkswagen Golf. Având în vedere că un Golf nu trece de 15.000 de euro şi că Stati are în garaj “tauri” de mulţi cai-putere, ne îndoim că merge prea des cu Golf-urile.

Gabi Stati are în garaj maşini de mulţi cai-putere! În imagine sunt doar câteva dintre „piesele grele” ale miliardarului

Gabriel Stati, un veritabil playboy

Gabriel Stati s-a evidenţiat în România ca un adevărat playboy, având relaţii cu mai multe vedete din showbiz-ul nostru. Printre acestea, se numără Andreea Raicu, Maria Marinescu, Cristina Rus şi Lili Sandu.

Gabriel a moştenit talentul la afaceri de la tatăl său şi a intrat în business-uri la numai 16 ani. La 22 de ani făcuse deja primul său milion de dolari! Între 1999 şi 2007 a fost vicepreşedinte al ASCOM Group, gigantul economic fondat de tatăl său, iar din 2007 este preşedintele holdingului “Stati&Co”. Averea lui Anatol Stati este evaluată la circa două miliarde de euro.

(NU RATA: EA ESTE SOŢIA ÎMPĂRATULUI CU O AVERE DE DOUĂ MILIARDE)

Mama lui Gabi Stati, Larisa, merge des la evenimentele mondene din Republica Moldova şi nu numai. În 2004, Larisa Stati a făcut furori atunci când a apărut ţinându-l de braţ pe celebrul actor Leonardo Di Caprio! S-a întâmplat la un eveniment caritabil organizat de starul de la Hollywood la Saint Tropez, acolo unde a fost prezentă mare parte din crema showbiz-ului mondial.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)