Moștenitoarele lui Gigi Becali au chefuit regulamentar în ”Casa Diavolului”!

Publicat: 10/08/2020 | 23:24

În trecut, tatăl lor tuna și fulgera împotriva distracției din cluburi, iar acum… Moștenitoarele lui Gigi Becali s-au îmbrăcat după ultima fiță și au plecat într-unul dintre cele mai cunoscute localuri de la mare, pentru a se bucura de muzică bună și de atmosferă destinsă. CANCAN.RO vă prezintă imagini exclusive cu Theodora și Alexandra Becali, dar și detalii unice din seara în care s-au distrat – regulamentar – în „Casa Diavolului”.

Theodora și Alexandra Becali reușesc să atragă, fără prea mare efort, toate privirile. Tinere și frumoase, moștenitoarele latifundiarului din Pipera știu și ce înseamnă distracția și nu se dezic de plăcerile pe care mai toți tinerii din ziua de azi le caută.

Moștenitoarele lui Gigi Becali, apariție de senzație la Loft Mamaia

Fotoreporterii CANCAN.RO le-au întâlnit pe Alexandra și Theodora în timp ce așteptau cu nerăbdare să-și facă apariția în cel mai de fițe club de pe litoralul românesc, Loft Mamaia, dar nu oricum! Fiicele lui Gigi Becali s-au îmbrăcat ca din reviste, extrem de elegant și decent, demonstrând că pot să fie sexy chiar dacă nu se „echipează” așa cum o fac divele din peisajul monden.

Theodora și Alexandra Becali s-au îmbrăcat ca din reviste

(NU RATA: GINERELE LUI GIGI BECALI A FĂCUT PLANTON LÂNGĂ CARUCIORUL FIICEI PE PLAJA MILIONARILOR)

În timp ce Theodora a optat pentru o rochiță de vară în culoare roz-somon, cu detalii din dantelă, Alexandra a ales un outfit all-black, o rochiță mulată și scurtă, care îi punea formele în evidență. Cele două nu au fost, însă, singure, ci însoțite de soțul Theodorei, Mihai Mincu și de încă un cuplu.

Nici Mihai Mincu nu s-a lăsat mai prejos! Ginerele lui Gigi Becali a purtat o pereche de pantaloni albi, la care a asortat o cămașă roz. Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de CANCAN.RO, grupul nu a zăbovit prea mult în club și chiar a plecat destul de devreme.

În trecut, Gigi Becali numea cluburile „Casa Diavolului”

Latifundiarul din Pipera este extrem de cunoscut pentru declarațiile savuroase pe care le oferă. În urmă cu mai mulți ani, în preajma sărbătorilor de iarnă, Gigi Becali afirma că discotecile și cluburile sunt „Casa Diavolului”!

„Să mă duc la distracție? Ce câștig? Acolo le fac pe plac dracilor. Eu vreau cu Hristos în ceruri. Și dacă vrei cu Hristos, du-te de Revelion la el. Dacă vrei cu dracii, du-te la cluburi, du-te la curvăsăraie. Asta e situația”, spunea Gigi Becali, într-o conferință de presă.

„Acum te duci la discotecă, nu vezi nimic. Ce cauți, mă, la discoteca aia? Înainte vedeai și tu cum arată fata! Acum, întuneric, nu vezi nimic. Și numai bum-bum-bum… Nu văd nici fata, nu aud nici muzica. Păi, ce, nu te înnebunește de cap? Dacă stai până la 6 și-ți dă Dracu în cap!”, mai spunea Gigi Becali, acum ceva timp.

(CITEȘTE ȘI: UITE-L PE GIGI BECALI CUM SUPERVIZEAZĂ VACILE PE MIRIȘTE DIN BENTLEY-UL DE 250.000 €, DEȘI ARE CIOBAN)

Cât a câștigat Theodora Becali la nuntă

Theodora, una dintre fiicele lui Gigi Becali, a stabilit noul record național! Cu ocazia nunții cu Mihai Mincu, tânăra a câștigat, într-o singură noapte, o adevărată avere. La mijloc ar fi vorba de o sumă la care alții nu visează o viață întreagă.

Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc și Adriean Videanu au fost doar câțiva dintre “greii” care au participat la eveniment. De precizat că Gigi Becali a introdus, adânc, mâna în portofel, astfel că evenimentul a costat nu mai puțin de o jumătate de milion de euro, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO.

Absolut nimeni prezent la petrecere nu s-a uitat la bani. Iar Theodora Becali a fost, cu siguranță, cea mai fericită mireasă. Poate să fi contat și faptul că ar fi ieșit “pe plus” cu nu mai puțin de 600.000 de euro! Suma pe care patronul FCSB-ului a “virat-o” în plic a rămas însă necunoscută.  Dar, cu siguranță, latifundiarul nu a avut “arici” la buzunar.

Theodora Becali și Mihai Mincu, nuntă ca în povești
Conform unor surse autorizate, Anamaria Prodan, agentul preferat al lui Gigi Becali, a lăsat în plic puțin peste 10.000 de euro! O sumă deloc de neglijat. Concluzia este că Theodora ar fi strâns un “munte” de bani după ce s-a căsătorit cu Mihai Mincu.

CANCAN.RO a aflat că Gigi Becali a cinstit cum se cuvine faptul că Theodora s-a măritat. Tinerii proaspăt căsătoriți ar fi primit ca bonus din partea celebrului om de afaceri un teren și o casă de nota 10. Cadou care i-ar fi entuziasmat la maximum pe miri. Lucru, de altfel, firesc. Patronul roș-albaștrilor a făcut, astfel, tot posibilul ca ginerele și fiica lui să aibă parte de o nuntă ca-n povești.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citește și...