Moș Nicolae a venit și la David, fiul Andreei Mantea. Ce a găsit cel mic în ghetuțe

Publicat: 08/12/2020 | 08:44

În dimineața de 6 decembrie toți copiii s-au trezit entuziasmați să vadă ce cadouri au primit de la Moș Nicolae. Bineînțeles, moșul nu a uitat nici de David, fiul Andreei Mantea, care a avut parte de o surpriză de proporții.

Moș Nicolae a venit cu daruri pentru toți copiii cuminți, iar David a fost unul dintre ei. Micuțul a avut grijă tot anul să se comporte câte mai bine, pentru a primi în cele din urmă răsplata. Așa că și-a lustruit ghetuțele și a așteptat cu nerăbdare să vadă cât de darnic este moșul în acest an. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA ȘI FIUL EI, ÎN LACRIMI LA TV: ”CÂTEODATĂ, ÎN VIAȚĂ, TREBUIE SĂ IEI ȘI ASTFEL DE DECIZII”)

Așteptarea a meritat, iar David s-a ales cu un cadou uriaș. Pe lângă câteva dulciuri, fiul Andreei Mantea a primit de la moș doi ursuleți de pluș gigantici. Momentul inedit cu descoperirea cadoului a fost imortalizate de Andreea și împărtășit și cu fanii de pe Instagram. Cei doi s-au fotografiat alături de animăluțele de pluș. Internauții au apreciat imediat postarea și s-au bucurat să îl vadă pe David fericit.

Andrea Mantea și Cristian Mitrea

David este fiul Andreei și al luptătorului Cristian Mitrea. Cei doi s-au cunoscut în anul 2014, în cadrul emisiunii „Burlăcița” și pentru o perioadă au format un cuplu. Aceștia s-au despărțit la scurt timp, atunci când Andreea era însărcinată în luna a patra. (VEZI ȘI: ANDREEA MANTEA, DISCUȚII NEPLĂCUTE CU IUBITUL: “SE SUPĂRĂ”. CARE ESTE MĂRUL DISCORDIEI DINTRE EI | FOTO & VIDEO)

Deși după despărțire relațiile dintre cei doi au fost cam tensionate, ulterior au revenit la sentimente mai bune. Cei doi au ales să îl pună pe primul loc pe David, fiul lor, așa că au îngropat securea războiului și au devenit destul de apropiați, pentru cel mic.