Moș Crăciun n-a venit pentru Raed Arafat. ”Tăticul” SMURD și-a cumpărat singur cadourile!

Publicat: 25/12/2019 | 20:59

Moș Crăciun lasă impresia că l-a „uitat” în acest an pe Raed Arafat. ”Tăticul” SMURD și-a cumpărat singur cadourile. Și-a achiziționat un stilou și… pești. Nu pentru propriul consum, ci pentru acvariul pe care îl are în locuință și la care ține enorm. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

De fiecare dată când a fost întrebat despre viața personală, Raed Arafat a răspuns, sec, că este ”însurat” cu munca. Ocazional, ”tăticul” SMURD își permite, totuși, câteva momente de relaxare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat într-unul dintre acestea, mai exact la un binecunoscut mall din București.

Un stilou și câțiva… peștișori!

Fix înainte de Crăciun, Raed Arafat a ajuns la concluzia că merită să aibă grijă și de propria persoană. Preț de câteva minute s-a învârtit într-un complex comercial, ocazie cu care și-a achiziționat singur cadourile. A optat pentru un stilou, unul perfect, dacă ținem cont că l-a căutat prin vreo două magazine, dar și pentru câțiva… peștișori, de la un pet-shop!

(VEZI AICI: RAED ARAFAT A RĂMAS ÎN ROMÂNIA CU „FAMILIA” LUI DE PEŞTI)

Pentru acvariul pe care îl are în propria locuință. Mândru de “marfa” în posesia căreia a intrat, ”tăticul” SMURD s-a făcut, rapid, nevăzut. De precizat că Raed Arafat nu a atras atenția asupra lui nicio clipă. Și-a văzut, liniștit, de cumpărături și s-a comportat ca un om de rând. Asta, probabil, și datorită faptului că a găsit cadourile perfecte.

Are acvariu în propria locuință

Pasiunea lui Raed Arafat pentru pești nu reprezintă o noutate. ”De trei ani am un acvariu cu peşti acasă, micuţi, viu coloraţi. Sunt nişte peşti obişnuiţi, nimic exotic”, povestea ”tăticul” SMURD în ianuarie 2018. De precizat că secretarul de stat îşi petrece serile liniştite, atunci când nu este în minister, alături de peştii lui, pentru că familia a lăsat-o de mulţi ani în ţara lui de origine, Palestina.

I-am vizitat de curând, acum o lună, când am fost în delegaţie oficială în Palestina. Fratele meu, mama mea sunt foarte bine. La fel şi sora mea, care este medic în Dubai, dar la ea nu am ajuns”, mai spunea, la momentul respectiv, Raed Arafat.

(CITEȘTE ȘI: RAED ARAFAT ARE O VIAŢĂ DE FILM! CE PASIUNE BIZARĂ ARE „TĂTICUL“ SMURD)

Raed Arafat, apostrofat de rudele victimelor de la Colectiv

În octombrie, Raed Arafat a ajuns la Parchetul General, unde a fost audiat, la patru ani de la tragedia petrecută în clubul Colectiv. El a fost așteptat de mai multe persoane, care i-au cerut explicații. “Alexandru Hogea vă spune ceva?”, a fost întrebat de Narcis Hogea, tatăl uneia dintre victimele incendiului de la Colectiv.

(NU RATA: RAED ARAFAT A FĂCUT ANUNȚUL: ”EU PLEC! SĂ NU CREADĂ VREUNUL CĂ…”)

Audierea vine după ce procurorii Parchetului General au deschis un dosar ca urmare a plângerii părinților victimelor și supraviețuitorilor tragediei, care au acuzat autoritățile de neglijență și ucidere din culpă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)