”Moş Crăciun este imun la acest virus. El şi doamna Crăciun sunt foarte bine!”, este mesajul transmis de OMS

Publicat: 15/12/2020 | 08:13

 

Specialiștii de la Organizația Mondială a Sănătății atrag atenția asupra unui lucru, Moș Crăciun este imun la SARS-CoV2. Deși se află în categoria persoanelor cu risc, moșul va putea aduce cadouri tuturor copiilor din lume. Așadar, micuții pot sta liniștiți, în seara de Ajun moșul îi va vizita pe toți. 

Organizația Mondială a Sănătății îi liniștește pe micuți și le transmite că și anul acesta vor găsi cadou sub brad. Nimic nu-l poate face pe moșul să nu-și îndeplinească „datoria”. E addevărat, se află în categoria persoanelor cu risc din cauza vârstei pe care o are, dar este imun la coronavirus.

CITEȘTE ȘI: „ALERTĂ ÎN MAREA BRITANIE! O NOUĂ TULPINĂ DE SARS-COV-2 A ÎNCEPUT SĂ SE RĂSPÂNDEASCĂ

„Moş Crăciun este imun la acest virus şi am vorbit puţin cu el şi cu doamna Crăciun şi sunt foarte bine. Este foarte bine acum şi am vorbit cu mai mulţi lideri ai lumii, care ne-au spus că vor relaxa măsurile de carantină, pentru ca Moşul să poată intra în spaţiul aerian”, spune Maria Van Kerkhove, şefa programului COVID-19 de la OMS.

Însă, nu trebuie să uităm un aspect, doar Moș Crăciun este imun la coronavirus. Iar OMS atrage atenția și le recomandă tuturor să respecte în continuare măsurile de protecție, astfel încât după sărbători numărul infectărilor să nu se mărească.

VEZI ȘI: ” PRIMUL ROMÂN VACCINAT ÎMPOTRIVA COVID-19 ESTE MEDIC REZIDENT ÎN MAREA BRITANIE. CE SPUNE DESPRE VACCIN