Mori de Râs. ”Utilaje speciale de deszăpezire în Bacău”

Publicat: 08/12/2020 | 20:30

 

De necrezut! Cum se deszăpezește în Bacău, în anul 2020! Prima zăpadă serioasă care a căzut în Bacău i-a obligat pe cei administrația locală să scoată pe stradă toate ”utilajle”. Însă, nu pe acelea cu care suntem obișnuiți, ci unele „speciale”. 

De câteva zile iarna își face simțită prezența și în unele zone zăpada se așterne și le dă bătăi de cap oamenilor. Din acest motiv, autoritățile din Bacău au luat decizia de a interveni pentru a le demonstra oamenilor că nu au fost luați prin surprindere. Astfel, au dat directive clare: muncitorii să iasă pe străzi să deszăpezească și să arunce cu sare. Zis și făcut! Doar că atunci când n-ai cu ce, te orientezi rapid și tot îți faci treaba până la capăt.

VEZI ȘI: ” CNA, DECIZIE ISTORICĂ! AMENDĂ URIAȘĂ PENTRU O TELEVIZIUNE – TOTUL ARE LEGĂTURĂ CU PSEUDO-SERIALUL PREZENTAT DE FOSTA SECRETARĂ A LUI LIVIU DRAGNEA ” 

Cum se deszăpezește în Bacău

Spre amuzamentul băcăuanilor, dar și pe banii lor, în imagini se vede cum un muncitor împrăștie sare așa cum știe el mai bine. Sau mai bine spus, cum poate el mai bine, după indicațiile primite…. Cu o lopată în mână și cu puțină sare pe ea, femeia aruncă ici- colo câte un pumn de sare doar, doar lumea n-ar mai avea ce să comenteze.

În tot acest timp, adminstrația locală are contracte încheiate cu diferite firme pentru deszăpezire. La  sfârșitul lunii noiembrie, Primăria Bacău anunța că este este pregătită să intervină pentru combaterea poleiului și deszăpezirea arterelor de circulație din oraș.

”Având în vedere prognoza meteorologică pentru perioada următoare, la nivelul administraţiei băcăuane s-a stabilit un plan de acţiune şi s-au luat măsuri în vederea asigurării acestor activităţi, prin aprovizionarea, din timp, cu stocurile de materiale antiderapante necesare.” – Cristian Ghingheș – viceprimar Bacău

CITEȘTE ȘI: ” FOSTUL MEDIC AL ECHIPEI „ȘTIINȚA BACĂU” A FOST UCIS DE COVID-19. „CICĂ ÎN ZILELE ASTEA NU E BINE SĂ FII POZITIV