Mori de râs! Cum a reacționat un trecător, după ce a văzut-o pe Alexandra Bodi dansând în mijlocul străzii. VIDEO

Publicat: 16/06/2021 | 10:27

TikTok-ul este platforma tuturor posibilităților! Alexandra Bodi demonstrează încă o dată că nu ratează nicio zi pentru a se face de râs. Cu toate acestea, nu știm dacă să ne îngrijorăm pentru acest aspect sau să ne bucurăm pentru gospodina din Mureș, parcă mult prea naturală în atitudinea ei.

Alexandra Bodi s-a făcut din nou de râs pe TikTok. Gospodina din Mureș a fost filmată de Ionuț în timp ce muncea săpând pe lângă o cale ferată, dar parcă nicio muncă nu merge bine dacă nu este și o manea în peisaj.

Tocmai de aceea, Ionuț i-a pus soției sale melodia „Sunt o forță” a lui Jador, iar Alexandra Bodi a început să danseze în mijlocul străzii. La un moment dat, pe lângă ea a trecut un bărbat cu bicicleta care, văzând-o într-un asemenea hal, s-a uitat la ea preț de câteva secunde, mirat, după care și-a continuat drumul.

@1989alexandra♬ sunet original – jador.oforta

Pesemne că nu-i pasă de ceea ce cred oamenii despre ea, Alexandra Bodi a continuat dansul de mama focului și s-a rupt în figuri pe TikTok, așa cum face zilnic.

Alexandra Bodi, jignită după ce a râgâit pe TikTok

Acum ceva timp, Alexandra Bodi își vărsa frustrările în fața fanilor săi de pe TikTok. Gospodina din Mureș le povestea tuturor că cineva a făcut un cont fals cu numele ei, din dorința de a înjura oamenii nevinovați.

Încercând să le explice cu lux de amănunte întreaga situație, Alexandra Bodi probabil nici n-a băgat de seamă că, la un moment dat, a râgâit zgomotos pe filmare, spre dezgustul tuturor celor care au urmărit clipul video.

„Auziți aici la mine, oameni buni (râgâie), acum am văzut că este cont fake, cel de pe care vă înjură! Și voi credeți că noi… uitați-vă bine la conturi, dragii mei! Nu noi vă înjurăm, alții care fac conturi cu numele nostru, să ne facă nouă rău! Nu noi înjurăm, acum am văzut contul fake care vă înjură pe voi. Ce se întâmplă aici? Uitați-vă bine, nu suntem noi” a spus Alexandra Bodi, extrem de revoltată pe situație.